عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

مذاکرات رباط و تل آویو برای تولید پهپاد‌های انتحاری

مذاکرات رباط و تل آویو برای تولید پهپاد‌های انتحاری منابع خبری از مذاکرات مغرب و رژیم صهیونیستی برای ایجاد شبکه تولید پهپاد‌های انتحاری خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 18
کد خبر: ۱۰۲۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای از مذاکره رباط و تل آویو در خصوص ایجاد شبکه پهپاد‌های انتحاری و اجرای یک پروژه برای ایجاد بخشی خصوصی به منظور توسعه و تولید پهپاد‌های انتحاری در مغرب خبر می‌دهند.

وبگاه Africa Intelligence با انتشار این خبر نوشت: «مذاکرات در این خصوص، از چند ماه پیش بین مغرب و صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) در مورد امکان ایجاد یک "انکوباتور تجاری" (مرکز رشد و توسعه تجاری) برای ارتقای مهمات هواپیما و پهپاد‌های انتحاری و مکانیسم‌های کم هزینه که برای ساخت آن‌ها فقط به فناوری محدود نیاز است، آغاز شده است».

به نوشته «روسیا الیوم»، بنا بر این گزارش، همکاری ادعایی بین رباط و تل‌آویو در این زمینه، احتمالا پس از انتشار اخباری مبنی بر آغاز مذاکرات مغرب در اوایل امسال با شرکت BlueBird Aero Systems (IAI اسرائیل، با هدف دستیابی به هواپیما‌های بدون سرنشین تاکتیکی آغاز شده است.

در ادامه این گزارش آمده است: «مغرب همزمان با این نزدیک به اسرائیل، به منظور پاسخ به نیاز مبرمش به پهپاد‌های نظامی، در حال تقویت همکاری با ترکیه است. به همین دلیل نیز، در اوایل امسال، قرارداد خرید ۱۳ هواپیمای بدون سرنشین بیرقدار TB ۲ را با ترکیه امضا کرد».

تمایل به این موضوع با توجه به این واقعیت است که هواپیمای بدون سرنشین در چندین سال اخیر، در بسیاری از درگیری‌ها، از جمله آخرین دور درگیری در منطقه در قره باغ و بحران لیبی، تاثیر زیادی داشته است.

مغرب آذرماه گذشته، رسما توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را امضا کرد تا بعد از اردن، مصر، امارات، بحرین و سودان، ششمین کشور عربی باشد که به قطار سازش با تل آویو پیوسته‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار