اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

جایگاه ناوگان ملی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران باید تقویت شود

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به برخی مشکلات شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: این شرکت علیرغم داشتن ظرفیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری گسترده در سال‌های اخیر دچار مشکلات عدیده شده که لازم است برای رفع آنها تلاش شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 18
کد خبر: ۱۰۲۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور در بازدید از شرکت و آشیان و کارگاه های آموزشی و سیمولاتور پرواز هواپیمایی هما، ضمن بررسی مشکلات ناوگان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان ناوگان ملی حامل پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمات ارزشمندی در حوزه هوایی داشته و این از افتخارات ارزشمند کشور است.

 

وی با اشاره به برخی مشکلات شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران افزود: این شرکت علیرغم داشتن ظرفیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری گسترده در سال‌های اخیر دچار مشکلات عدیده شده که لازم است این مشکلات به درستی و با دقت بررسی و برای رفع آنها تلاش شود.

 

حسینی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات بودجه ای و فنی ناوگان شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: این مسئله مورد توجه مسئولان دولتی قرار خواهد داشت و ان شالله بتوانیم برای فعال شدن بخش‌هایی که فعالیت ندارند تلاش کنیم.

گفتنی است، در این بازدید کاپیتان علیرضا برخور مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هما ضمن ارایه گزارشی از این شرکت هواپیمایی کشور خواستار حمایت دولت از این سازمان هواپیمایی شد./فارس

ارسال نظر