سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

قدردانی امیرعبداللهیان از زحمات ظریف در هشت سال گذشته

قدردانی امیرعبداللهیان از زحمات ظریف در هشت سال گذشته وزیر امور خارجه در مراسم تودیع و معارفه معاونان سابق و جدید وزارت خارجه گفت: وظیفه ماست که قدردان زحمات همه عزیزان در دستگاه دیپلماسی و آقای ظریف که در هشت سال گذشته تلاش‌های زیادی انجام دادند، باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 19
کد خبر: ۱۰۲۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) در مراسم تودیع و معارفه معاون سابق و جدید وزارت امور خارجه طی اظهاراتی عنوان کرد: از جمله حوزه‌هایی که تمرکز زیاد در پیشبرد سیاست خارجی دولت سیزدهم خواهد داشت معاونت سیاسی وزارت امور خارجه است.

وی افزود: ابتدا به دلیل این‌که در دولت جدید تاکنون فرصت برگزاری مراسم تودیع و معارفه وزرای دستگاه‌های ذیربط به روش قدیمی فراهم نشده است قبل از ورود به موضوع جلسه امروز، مایلم از زحمات برادر عزیزمان آقای دکتر ظریف در هشت سال گذشته تلاش‌های زیادی را داشتند، تشکر کنم.

 

وزیر امور خارجه بیان کرد: ممکن است در داخل کشور نسبت به نقد سیاست خارجی در دولت قبل و دولت‌های گذشته تحلیل‌ها و ارزیابی‌های مختلفی وجود داشته باشد، ولی همه ما اعضای خانواده وزارت امور خارجه و دستگاه دیپلماسی هستیم و فکر می‌کنم این وظیفه ماست که قدردان زحمات همه عزیزان در دستگاه دیپلماسی از جمله آقای دکتر ظریف باشیم که در هشت سال گذشته تلاش‌های زیادی را انجام داد و بخشی از تلاش‌هایشان منجر به نتایج خوب و مطلوب شد و بخشی از تلاش‌هایشان به دلایل مختلف آن نتیجه مطلوب را نداشت؛ ولی این چیزی از وظیفه ما در قدردانی از آن‌چه گذشتگان برای ما در وزارت امور خارجه به جا گذاشتند، نمی‌کاهد.

 

امیرعبداللهیان بیان کرد: امیدوارم همانطور که بنده از ایشان خواستم و هم آقای رئیسی و در نشست‌هایی که داریم از تجربه و مشورت‌هایشان ایشان برخوردار می‌شویم، این ارتباط همچنان حفظ شود و در دستگاه دیپلماسی بتوانیم از ظرفیت و تجربه ایشان در حوزه‌هایی که موفقیت‌هایی داشتند استفاده کنیم.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در کمتر از یک ماه از حضورش در سکانداری دستگاه دیپلماسی، ۲۳ شهریور ماه در احکام جداگانه‌ای «علی باقری کنی» را به جای «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی، «مهدی صفری» را به جای «سید رسول مهاجر» معاون دیپلماسی اقتصادی و «محمد فتحعلی» را به جای «علی ابوالحسنی» معاون اداری و مالی وزارت امور خارجه کرد.

 

وزیر امور خارجه در احکام جداگانه‌ای ضمن تقدیر و تشکر از خدمات معاونان سابق، سید عباس عراقچی (معاون سیاسی)، علی ابوالحسنی (معاون اداری و مالی) و سید رسول مهاجر (معاون دیپلماسی اقتصادی) را به عنوان مشاور وزیر امور خارجه منصوب کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار