ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

اعتراض بانوان افغان به حذف وزارت زنان

شماری از بانوان افغانستانی در واکنش به حذف تابلوی وزارت زنان در مقابل این محل تجمع کردند. در همین حال سخنگوی طالبان گفت که این اداره در گذشته سمبلیک بوده و به‌شیوه جدیدی آغاز به‌کار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 19
کد خبر: ۱۰۲۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر شماری از زنان افغانستانی روز یک‌شنبه، بیست‌وهشتم شهریور، در اعتراض به حذف وزارت امور زنان، در برابر این وزارت تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این زنان شعار «آزادی و برابری»، «حذف زنان، حذف انسان»، «آزادی بیان ما، نتیجه توان ما» و «تعلیم، کار، آزادی، پیش به سوی آبادی» سر می‌دادند.

طالبان روز جمعه هفته گذشته، تابلوی وزارت امور زنان را در مرکز شهر کابل پایین آوردند و به جای آن تابلوی وزارت تازه‌تشکیل دعوت، ارشاد، امر به معروف و نهی از منکر را برافراشتند. این اقدام واکنش‌هایی را نیز در قبال داشته است.

طالبان هرچند در مورد حذف وزارت امور زنان دلیل مشخصی ارایه نمی‌کنند؛ اما می‌گویند که در نظر دارند، روی یک طرح بدیل کار کنند.

در همین حال «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان درباره علت حذف وزارت زنان گفت: این وزارتخانه در نظام گذشته یک اداره‌ سمبلیک بوده و هیچ تاثیری در مورد دسترسی زنان به حقوق اولیه نیز نداشته است.

به گفته وی، این اداره در آینده در چارچوب قانون شریعت تنظیم می‌شود و ضروری نیست که اسم آن وزارت، معاونت و یا ریاست باشد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار