واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

خلبانان افغانستانیِ تحت آموزش آمریکا مفقود شدند

به دنبال ناپدید شدن نیمی از خلبانان افغانستانی تحت آموزش در آمریکا، پنتاگون ناچار شد بی‌سروصدا این برنامه آموزشی را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از آنکه مشخص شد نزدیک به نیمی از خلبانان نیروی هوایی افغانستان حین دوره آموزشی در آمریکا ناپدید شده‌اند، پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) چاره‌ای جز متوقف کردن برنامه آموزشی آن‌ها نیافت.

 

بنابر گزارش بازرس ویژه بازسازی افغانستان، بیش از ۴۰ درصد کادر خلبانان افغان که به منظور آموزش پرواز با هواپیمای شناسایی‌«ای سی-۲۰۸» به آمریکا اعزام شده بودند، این برنامه آموزشی را ترک کردند. دیده بان مذکور از ارائه جزئیات بیشتر درباره تعداد کادر پروازی که ناپدید شدند خودداری، با این حال اعلام کرد این اتفاق تنها در یکی از کلاس‌ها رخ داده است.

به دنبال آن کل برنامه آموزشی کادر پروازی افغانستان در پنتاگون منحل شد و خلبانان دیگر کلاس‌ها به منظور جلوگیری از بروز حوادث مشابه به افغانستان فرستاده شدند. نیروی هوایی افغانستان ۵ هواپیمای شناسایی‌ ای سی-۲۰۸ را در فهرست اموال خود دارد.

 

راشاتودی یادآور شد این اتفاق ضربه جدی به تلاش‌های آمریکا برای ایجاد یک نیروی هوایی خودکفا در خاک افغانستان بود. واشنگتن از سال ۲۰۱۲، ۸.۴ میلیارد دلار را برای حمایت و توسعه نیروی هوایی افغانستان هزینه کرده است.

 

این اخبار در حالی منتشر شد که کمتر از یک ماه پیش رسانه‌های محلی اعلام کردند نزدیک به ۷ میلیارد دلار از تجهیزات نظامی از اردوگاهی در پاکتیا در شرق افغانستان به سرقت رفت. آمریکا این تجهیزات نظامی را در سال ۲۰۱۴ به نیرو‌های افغان تحویل داده بود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار