فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی ویتکاف: این هفته درباره ایران نشست خواهیم داشت بقایی: مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت قطر: هنوز منتظر پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس هستیم؛ اظهاراتی که اکنون می‌شنویم ما را مطمئن نمی‌کند منبع آمریکایی: ترامپ دو شناور رزمی دیگر به نزدیکی ونزوئلا می‌فرستد تا بر شدت مقابله با کارتل‌های مواد مخدر بیفزاید واکنش سفارت ایران به تحقیر خبرنگاران در بیروت: فاصله بین رویکرد ما و آمریکا زیاد است عراقچی: آماده انجام مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده هستیم، به شرط اینکه آمریکایی‌ها اطمینان دهند که در طول مذاکره، هیچ‌گونه حمله نظامی انجام نمی‌دهند

تصویب بودجه کمک به گنبد آهنین در مجلس نمایندگان آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا در لایحه‌ای جداگانه، بودجه یک میلیارد دلاری کمک به تجهیز گنبد آهنین رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر مجلس نمایندگان آمریکا پنجشنبه شب، کمک یک میلیارد دلاری این کشور به رژیم صهیونیستی برای تجهیز سامانه موشکی این رژیم را تصویب کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، اختصاص این کمک یک میلیاردی، در جلسه مجلس نمایندگان آمریکا با دریافت رأی اکثریت قاطع (۳۶۰ رأی موافق به ۸ رأی مخالف) به تصویب رسید.

اکنون این لایحه باید برای طی مراحل بعدی، جهت تصویب به مجلس سنای آمریکا ارسال شود.

پس از مخالفت برخی نمایندگان با اختصاص این کمک‌ها و تهدید آن‌ها به عدم تصویب لایحه قانون بودجه دولت، لایحه جداگانه‌ای با عنوان «قانون تخصیص اعتبارات تکمیلی گنبد آهنین» به صحن مجلس نمایندگان آمریکا رفت و به تصویب رسید.

روز سه‌شنبه و تنها چند ساعت پیش از رأی گیری درباره قانون بودجه در مجلس نمایندگاه آمریکا، برخی از اعضای کنگره اعلام کردند در صورتی که بودجه شامل موضوع کمک اضطراری به سامانه گنبد آهنین باشد به آن رای نخواهند داد.

 یک روز بعد از حذف بند کمک مالی اضطراری واشنگتن به تل‌آویو برای سامانه‌های پدافندی «گنبد آهنین» از طرح بودجه نظامی در کنگره آمریکا، رسانه‌ها از بازگشت این بند به صحن کنگره خبر دادند.

بر اساس گزارش رویترز، ایالات متحده در حال حاضر سالیانه ۱.۶ میلیارد دلار برای تولید و تأمین سامانه‌های گنبد آهنین توسط رژیم صهیونیستی، به این رژیم کمک بلاعوض انجام می‌دهد.

به نوشته رویترز، طرح جدید توسط «رُزا دولائورو» نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا ارائه شده که ذیل آن ۱ میلیارد دلار از بودجه نظامی این کشور به پر کردن خشاب‌های خالی‌شده گنبد آهنین در جنگ اخیر با نوار غزه اختصاص می‌یابد.

این در حالی است که از بین رفتن بخش زیادی از موشک‌های سامانه‌های پدافندی گنبد آهنین متعلق به رژیم صهیونیستی که در جنگ ۱۲ روزه با نوار غزه برای رهگیری راکت‌های گروه‌های مقاومت شلیک شد و البته تا ۹۰ درصد نیز ناموفق بود، آمریکایی‌های طرفدار رژیم کودک‌کش اسرائیل را نگران کرده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار