۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی

مقام سابق دولت آمریکا: اسرائیل تا ۲۰ سال دیگر وجود نخواهد داشت

رئیس دفتر وزیر سابق امور خارجه آمریکا در اظهاراتی جنجالی اعتراف کرد که تل آویو ۲۰ سال آینده را نخواهید دید و به یک رژیم آپارتاید تبدیل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، لارنس ویلکرسون، رئیس دفتر وزیر سابق امور خارجه آمریکا می‌گوید: «اسرائیل ۲۰ سال دیگر از بین می‌رود».

ویلکرسون، سرهنگ بازنشسته و رئیس سابق ستاد کالین پاول است که این روز‌ها به عنوان یک منتقد برجسته نومحافظه کاران در رسانه‌های آمریکایی مطرح شده است.

ویلکرسون در سخنانی بیان کرد: «اسرائیل ۲۰ سال آینده دیگر وجود نخواهد داشت، زیرا خود را به عنوان یک رژیم آپارتاید مشروعیت می‌بخشد. حمایت از اسرائیل یکی از نخستین مسئولیت‌های راهبردی آمریکاست و البته محتمل‌ترین متحدی است که آمریکا را به آرماگدون و شرایط نامطلوب آخرالزمانی سوق می‌دهد. آمریکا هم اکنون باید به اسرائیل بگوید که سریع تغییر رویه دهد در غیر اینصورت آمریکا از حمایت اسرائیل دست خواهد کشید. دستور کار نومحافظه کاران در خاورمیانه " به آتش کشیدن خاور و نگه داشتن دشمنان اسرائیل در مقابل یکدیگر" بود تا نتوانند برای اسرائیل دردسر ایجاد کنند».

ویلکرسون که یکی از اعضای موسسه کوئینسی است و در کالج «ویلیام اند مری» تدریس می‌کند، ادامه داد: «حمایت از اسرائیل یک مسئولیت استراتژیک درجه اول برای آمریکاست. من امیدوارم که خلاص شدن از دست نتانیاهو و در عین حال خلاص شدن از دست کوشنر و پمپئو و ترامپ اوضاع را تا حدی تسکین دهد. من پیشتر گفتم که اسرائیل ۲۰ سال آینده را نخواهد دید و از بین می‌رود. قطعاً دموکراسی نیز نخواهد داشت. این یک رژیم آپارتاید خواهد بود».

ویلکرسون در ادامه سخنانش گفت: «به عقب برگردید و گزارش فرماندهان ستاد مشترک - زمانی که ترومن در تلاش بود تصمیم بگیرد که آیا اسرائیل را در سال‌های ۱۹۴۷-۱۹۴۸ به رسمیت بشناسد- را بخوانید. به طور کلی هیچ برآورد صحیحی از طرف ستاد مشترک ارتش حاصل نشد. تنها نکته استراتژیک مثبت در رابطه با اسرائیل روابط ماست. به این معنا که یهودیان آمریکایی زیاد هستند و ارتباطات زیادی با اسرائیل وجود دارد. این تنها جنبه مثبت رابطه ماست بقیه چیز‌ها منفی است. ما باید اسرائیل را مهار کنیم، اما نمی‌کنیم».

دستیار سابق وزیر امور خارجه در پایان سخنانش بیان کرد: «من برنامه‌هایی را در پنتاگون دیدم. آن‌ها تصور می‌کردند که جنگ عراق در ۵۵ روز یا کمتر تمام می‌شود. سوریه قدم بعدی بود. هدف‌های آتی می‌توانست ایران باشد، لبنان باشد، مصر باشد. می‌توانست هر کسی در خاور باشد. تا زمانی که جنگ افروزی وجود داشت، اوضاع به نفع اسرائیل بود».

پیشتر نیز، یووال دیسین، مقام ارشد امنیتی سابق رژیم صهیونیستی در گفتگویی با روزنامه یدیعوت آحارونوت به شکاف‌های موجود در این رژیم اشاره کرده بود که افول رژیم صهیونیستی را سرعت می‌بخشد. وی از مشکلات داخلی صحبت کرده بود که آینده این رژیم را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

به گفته دیسین، بار اقتصادی و نظامی این رژیم به زودی به ۳۰ درصد مردم این کشور تحمیل خواهد شد و با اعمال این فشار به صهیونیست ها، بی شک موجی از نارضایتی‌ها به وجود خواهد آمد.

این مقام رژیم صهیونیستی ریشه زوال این رژیم را به شکاف بین راست‌گرایان و چپ‌گرایان گره می‌زند که در کنار شکاف بین عرب‌ها و یهودیان، می‌تواند جرقه‌ای برای شعله ور شدن آتش داخلی این رژیم باشد.

در کنار عوامل یاد شده، فساد‌های سازمان یافته و دولتی، بی اعتمادی به دولت و کاهش وحدت اجتماعی باعث می‌شود تا مهاجرت معکوس در اسرائیل شکل بگیرد و باعث نابودی این رژیم شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر