فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی

سردار فدوی: آمریکا در موضع انفعال دربرابر انقلاب قرار دارد

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: امروز آمریکا و متحدانش در شرایطی هستند که آن‌ها باید در مقابل ما بازدارندگی ایجاد کنند و در موضع انفعال در برابر انقلاب اسلامی قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 24
کد خبر: ۱۰۳۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در برنامه گفتگوی ویژه خبری طی سخنانی اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس برای اولین مرتبه دو ابرقدرت با هم متحد شدند و در برابر ما قرار گرفتند، اما قدرت انقلاب اسلامی باعث انفعال آن‌ها شد.

وی افزود: در طول ۴۳ سال گذشته آمریکایی‌ها یک پیروزی در مقابل انقلاب اسلامی نداشته اند. این در حالی است که بعد از دفاع مقدس مبارزه تمام نشد و در ابعاد دیگری ادامه پیدا کرد.

سردار فدوی با بیان اینکه تمام فعالیت آمریکا در غرب آسیا برای این بوده است که به ما دسترسی پیدا کنند گفت: هدف آن‌ها این بود که در برابر انقلاب اسلامی به پیروزی برسند، اما یک پیروزی هم بدست نیارودند.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه هرجا نمی‌از وجود انقلاب دمیده شده است متحول شده گفت: نمونه بارز این حرف یمن است. نمایشگاهی که یمن از دستاورد‌های موشکی و پهپادی خود برگزار کرد، اگر تمام کشور‌های عربی جمع شوند نمی‌توانند چنین نمایشگاهی برپا کنند. امروز کسانیکه جنگ یمن را آغاز کردند التماس می‌کنند که ما را از بحران نجات دهید.

سردار فدوی ادامه داد: امروز با فرمول‌های دشمن نمی‌توان مشکلات اقتصادی را حل کرد، چون آن روش‌ها با توجه به شرایط آن‌ها نوشته شده است و برای حل مشکلات باید به سراغ نسخه‌های بومی رفت. ضمن اینکه در حوزه اقتصادی بسیار راحت از حوزه نظامی توان کار کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه عنوان کرد: مدت زیادی است روند اخراج آمریکا از منطقه شروع شده است. امروز آمریکا و متحدانش در شرایطی هستند که آن‌ها باید در مقابل ما بازدارندگی ایجاد کنند و در موضع انفعال در برابر انقلاب اسلامی قرار دارند.

وی اظهار داشت: امروز نقش ما در معادلات جهانی مشخص است و آمریکایی‌ها قادر نیستند جلوی ما را بگیرند. امروز آمریکایی‌ها هستند که در مقابل ما عقب نشینی می‌کنند و ما در حیاط خلوت آمریکا حضور داریم. عقب نشینی آمریکا از منطقه از زمان پیروزی انقلاب شروع شده است امروز این موضوع تجلی پیدا کرده است که همه عالم می‌توانند آن را ببینند.

جانشین فرمانده سپاه در تشریح وضعیت خلیج فارس عنوان کرد: آمریکایی‌های در حقیقت نتوانستند اتحادی برای امنیت در خلیج فارس ایجاد کنند، زیرا کسی که سرمنشا همه نا امنی‌ها است نمی‌تواند امنیت ایجاد کند. اما در طرف مقابل ما هرجا رفتیم امنیت ایجاد کردیم. شاهد این موضوع هم وضعیت امروز لبنان، سوریه و عراق است.

سردار فدوی افزود: ما در حوزه نظامی دنباله رو دیگران نیستیم و خودمان سرمنشا این حوزه هستیم. ما در کشور از نیروی انسانی بسیار خوب برخوردار هستیم و به همین لحاظ در حوزه نظامی جلودار و پیشرو هستیم. ما امروز در حوزه علم کوانتوم در عرصه نظامی جلودار هستیم، اما به دلیل مسائل محرمانه خیلی قادر به صحبت در این حوزه نیستیم.

جانشین فرمانده سپاه در باره فعالیت گروهک‌های تروریستی در منطقه گفت: وقتی خود آمریکا نمی‌تواند علیه ما اقدامی کند قطعا سرور‌های دست چندم آن‌ها خیز قادر به تحرکی علیه ما نخواهند بود. البته ما به کشور‌های دوست هم اعلام کردیم که اگر آن‌ها گروهک‌های تروریستی را جمع نکنند ما قادر به جمع کردن آن‌ها هستیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار