کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

توضیحات سرپرست آموزش و پرورش درباره زمان حضور تمام دانش آموزان در مدارس

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق پیش بینی‌های انجام شده از اواخر مهرماه و اوایل آبان ماه زمینه حضور تمام دانش‌آموزان در مدارس فراهم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در حاشیه آغاز سال جدید تحصیلی در مدرسه «فولادفر» ناحیه دو شهر ری، اظهار کرد: امروز سوم مهرماه زنگ آغاز سال تحصیلی تمام مدارس کشور است و هیچ مدرسه‌ای بدون فعالیت نیست. براساس برآورد‌های ما حدود ۳۰ درصد دانش‌آموزان از ظرفیت حضوری استفاده می‌کنند، دانش‌آموزان مناطق عشایری، روستایی، مناطق کم جمعیت و کارگاه‌های مهارتی هنرستان‌ها حضوری به مدرسه خواهند رفت.

وی عنوان کرد: با آمادگی مدارس، ایجاد زیرساخت‌های بهداشتی، حفظ سلامت دانش‌آموزان و تشخیص اولیا و مربیان و منطقه به سمت برگزاری کلاس‌های حضوری، ترکیبی و تدریجی خواهیم رفت؛ طبق پیش بینی‌های انجام شده از اواخر مهرماه و اوایل آبان ماه زمینه حضور تمام دانش‌آموزان در مدارس فراهم خواهد شد.

کاظمی همچنین درباره احراز هویت دانش‌آموزان در شبکه شاد بیان کرد: این موضوع از دیروز آغاز شده ممکن است تعداد کمی از دانش‌آموزان ثبت نام نکرده باشند. شاد این ظرفیت را در اختیار معلم قرار می‌دهد که ظرفیت ایجاد و مدیر مدرسه نیز دانش‌آموز جا افتاده را با کلاس مرتبط کند.
طبق اعلام خانواده‌ها برخی کلاس‌های درس دانش‌آموزان امروز شنبه سوم مهر در شبکه شاد ایجاد نشده است؛ آنگونه که در راهنمای راه‌اندازی کلاس درس در شبکه شاد آمده و این اطلاعیه در خبرنامه شبکه شاد برای اطلاع مدیران و معلمان بارگذاری شده است، به تناسب اطلاعات موجود در سامانه شاد از مدارس و کلاس‌بندی‌های صورت گرفته که از سامانه سیدا دریافت شده است، گروه- کلاس‌های درسی در مدارس با مدیریت معلمان و عضویت دانش‌آموزان به طور خودکار تشکیل خواهد شد.

مدیران مدارس وظیفه دارند با کنترل وضعیت تشکیل کلاس‌های مدرسه، گروه- کلاس‌های درسی درسی مورد نیاز را که به صورت خودکار ایجاد نشده، ایجاد و معلم مربوط را به عنوان مدیر گروه تعیین کنند و اسامی دانش‌آموزان و شماره تلفن همراه آن‌ها را در اختیار معلم قرار دهند.

معلمان، دانش‌آموزان کلاس خود را براساس شماره تلفن آن‌ها به گروه‌های تشکیل شده در شاد اضافه کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار