سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

پیشنهادات قانونی نمایندگان درباره رمزارزها

پیشنهادات قانونی نمایندگان درباره رمزارزها عضو کمسیون اقتصادی مجلس از قانونگذاری در حوزه رمزارزها در مجلس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع رمزارزها، بیان کرد:در خصوص رمزارزها 2 بخش وجود دارد یک موضوع ماینینگ (استخراج رمز) که مسئله مصرف برق و همچنین خروج ارز برای خرید دستگاه‌های ماینر مطرح است و موضوع دیگر مبادله ارزهای دیجیتال است که به عنوان رقیب در مقابل بازار بورس ، ارز و طلا در اقتصاد کشور مطرح می‌شود.

 

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر قانونی که موضوع رمزارزها و مسائل مربوط به آن را ساماندهی کند و تکلیف بانک مرکزی و نهادهای نظارتی در خصوص مبادلات رمزارزها را مشخص کند وجود ندارد.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در حال حاضر ما با مجموعه‌ای از واسطه‌ها طرف هستیم که درگاه پرداختی را گرفته و مشغول بازار یابی و خرید و فروش ارزهای دیجیتال هستند که این مسئله را از بعد نظارتی مجلس از بانک مرکزی پیگیر هستیم تا این واسطه‌ها را ساماندهی کنند.

 

طغیانی با اشاره به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره رمزارزها که در قالب تبصره یک ماده 45 آیین‌نامه داخلی مجلس تدوین و اخیرا در جلسه علنی قرائت شد، گفت:در این گزارش به قاعده مند کردن 2 موضوع یعنی استخراج ارز (ماینینگ) و تبادل ارزهای دیجیتال پرداخته شده؛ در این گزارش برای قاعده‌مند کردن هر 2 این موضوعات پیشنهادات قانونی مطرح شده است.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: گزارش به کمیسیون بازگشته و در حال بررسی است و به زودی مجلس درباره رمز‌ارزها قانونگذاری خواهد کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار