پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم

سفر رئیس جمهور به ایلام/ آیت الله رئیسی: دولت برنامه‌های مهمی برای توسعه ایلام دارد

سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان وارد ایلام شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 24
کد خبر: ۱۰۳۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان صبح امروز جمعه در چهارمین سفر استانی، با استقبال رسمی نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، استاندار ایلام، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان وارد این استان شد.

بررسی مشکلات مردم، دیدار با اقشار آسیب پذیر جامعه و نشست در شورای اداری استان از مهم‌ترین برنامه‌های رئیس جمهور کشورمان به استان ایلام خواهد بود.

تعدادی از وزاری دولت سیزدهم نیز در این سفر رئیس جمهور را همراهی و از زیر ساخت‌ها و طرح‌های مختلف دوازده شهرستان استان بازدید خواهند کرد.

سید ابراهیم رییسی در بدو ورود به ایلام در فرودگاه شهدای ایلام اظهار کرد: استان ایلام حق بزرگی بر ملت ایران دارد چرا که خط مقدم جبهه‌ها بوده؛ مردم ایلام قهرمانانه و مردانه در مقابل دشمنان ایستادگی کردند.

وی افزود: ایلام شهدای بسیاری به انقلاب تقدیم کرده و امیدواریم سفر ما که با همفکری مسوولین ارشد استان صورت گرفته با مشکلات و مسائل استان بیشتر آشنا شویم و بتوانیم در این سفر گام‌هایی را در جهت رفع محرومیت و کمرنگ کردن آن برداریم.

رئیس جمهور گفت: ظرفیت نیروی انسانی کارآمد در ایلام بسیار بالاست؛ ایلام می‌تواند در حوزه‌های صنعت کشاورزی و صنعت فعالیت داشته باشد.

وی ادامه داد: ایلام همجوار با عراق است که با فعال شدن بازار‌های مرزی می‌توانیم تبادلات را توسعه دهیم تا ایلام نقش مهمی در این راستا ایفا کند.

رئیسی افزود: من از مردم ایلام عذرخواهی میکنم چرا که با توجه به شرایط کرونایی دیدار مردمی نخواهیم داشت.

 

آیت الله رئیسی:رمز موفقیت در خدمت به مردم، ادامه دادن راه شهداست

 

رئیس جمهور در جمع زوار شهدای قلاویزان گفت: رمز موفقیت ما در خدمت به مردم ادامه دادن راه شهداست.

وی با گرامیداشت شهدای دفاع مقدس افزود: جمهوری اسلامی ایران بر فرهنگ رشادت شهادت و شهامت تاکید دارد.

زائران یادمان شهدای قلاویزان با اطلاع از حضور رئیس جمهور، با شعار‌های انقلابی به پیشواز آیت الله رئیسی رفته و از نزدیک و در فضای صمیمی با وی سخن گفتند و رئیس جمهور را تا محل یادمان همراهی کردند.

یادمان قلاویزان در نقطه صفر مرزی مهران قرار دارد و در زمره یادمان‌های ملی کشور نیز محسوب می‌شود که همه ساله پذیرانی جمعیت زیادی از کاروان‌های راهیان نور و دیگر زائران است.

گفتنی است؛ رئیس جمهور پیش از حضور در منطقه عملیاتی مهران در سد کنجانچم حاضر شد.

عصر امروز رئیس جمهور در جمع نخبگان و شورای اداری نیز حاضر می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر