دانشگاه خواجه نصیر فعلا غیرحضوری است / وضعیت بقیه دانشگاه‌های تهران مشخص شد اخراج ۳ دانشجوی صنعتی شریف و شهید بهشتی تایید شد / اسامی و جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی از ۲۸ شهریور استقرار پلیس زن مقابل مدارس دخترانه / ۴ منطقه با بیشترین ازدحام ترافیکی زمان شروع کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود اعلام شد / جزییات  دانشگاه‌ها از چه روزی باز می‌شوند؟ تاریخ شروع کلاس‌ها در سال ۱۴۰۵ کاظمی: رژه جان فدایان باعث عزت و اقتدار ایران است مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تا ۲۸ شهریور تمدید شد وزیر بهداشت:واکسن آنفلوآنزا اواخر شهریور از چین و روسیه وارد کشور می‌شود دستور ویژه برای رسیدگی به پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در سیمون بولیوار 473000 خدمت اورژانس در ایام جنگ/ روایت تلخ میعادفر از حمله 9 اسفند نشانه‌های ابتلا به زیرسویه کرونا، علائمی که ۳ تا ۵ روز طول می‌کشند مدیر روابط عمومی وزارت علوم: وزیر علوم نگفته است کلاس‌ها «در هر شرایطی» حضوری برگزار می‌شود پیش‌بینی هوای تهران در پنج روز آینده؛ گرد و خاک به پایتخت برمی‌گردد دستگیری مرد بانفوذ در بازار‌های تهران! این کلاهبردار را می‌شناسید؟ زمان بارش‌های پاییزی اعلام شد | آغاز بارش‌های پاییزی از هفته سوم مهر ۱۴۰۵

نگرانی از آغاز پیک بعدی کرونا در خوزستان

نگرانی از آغاز پیک بعدی کرونا در خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از وقوع زودتر از موعد پیک بعدی ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر دکتر سیدمحمد علوی در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (سوم مهرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در برخی کشورها با وجود پوشش بالای واکسیناسیون، موج جدید بیماری آغاز شده است. اکنون در آمریکا روزانه ۱۳۱ هزار مورد جدید ابتلا و ۲ هزار مورد مرگ رخ می‌دهد و این در حالی است که در آمریکا موارد مرگ در روز به ۷۰ تا ۸۰ مورد رسیده بود. بنابراین گرچه واکسیناسیون کلید اصلی است اما باید از مسائل دیگر نیز غافل نشویم.

 

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به کاهش موارد بیماری در استان خوزستان در یک هفته و دو هفته گذشته، افزود: از ۲۷ شهریورماه تا دوم مهرماه موارد ابتلا و بستری ۳۹ درصد و موارد فوت ۲۹ درصد کاهش یافته است. از ۲۰ شهریورماه تا دوم مهرماه نیز موارد ابتلا ۷۱ درصد، موارد بستری ۷۲ درصد و موارد فوت ۵۲ درصد کاهش یافته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به این وضعیت، این نوید وجود دارد که به زودی از این موج عبور کنیم اما باید خود را برای موج بعدی که احتمالا در آبان‌ماه رخ می‌دهد، آماده کنیم.

 

وی گفت: افزایش پوشش واکسیناسیون، تشدید نظارت بر اماکن و محل‌های تردد ادارات و بانک‌ها و اجرای بی کم و کاست طرح شهید قاسم سلیمانی کارهایی هستند که باید تا موج بعدی انجام شوند.

علوی با اشاره به وضعیت واکسیناسیون در خوزستان تصریح کرد: متاسفانه در روزهای اخیر متوسط روزانه واکسیناسیون پایین و کمتر از ۵۰ هزار تزریق است که علت اصلی این مساله، کاهش استقبال از واکسیناسیون است.

 

وی با بیان اینکه در استان خوزستان ظرفیت تزریق ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار دوز واکسن در روز وجود دارد، گفت: تا رسیدن به پوشش مورد انتظار واکسیناسیون پیش از وقوع موج بعدی، راه درازی باقیمانده است. اگر چه در برخی شهرستان‌ها تا رسیدن به حد مطلوب واکسیناسیون به طور متوسط ۴۰ روز دیگر طول می‌کشد اما در ۱۰ شهرستان، با سرعت فعلی واکسیناسیون تا دو ماه دیگر به جایی نمی‌رسیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: بر این اساس در شادگان تا ۴۱۵ روز، کارون ۱۱۴ روز، ایذه ۱۱۲ روز، دشت آزادگان ۱۰۵ روز، خرمشهر ۱۰۴ روز، شوش ۸۵ روز، رامشیر ۸۳ روز، آبادان ۷۴ روز، باوی ۷۰ روز و لالی تا ۶۵ روز دیگر به حد مطلوب واکسیناسیون می‌رسیم.

 

وی با بیان اینکه وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بانک‌های استان خوزستان بسیار نگران‌کننده است، تصریح کرد: میزان رعایت تهویه مطلوب در مراکز تهیه و توزیع و اماکن غذایی در هفته گذشته ۷۹ درصد اما در این هفته ۷۷ درصد بوده است. میزان رعایت بهداشت فردی در این اماکن نیز از ۸۰.۸ درصد به ۸۰.۱ درصد  کاهش یافته است.

 

علوی با اشاره به کاهش بازدیدهای مشترک در برخی شهرها، گفت: شهرهایی که بیشترین کاهش رعایت پروتکل‌ها را دارند کمترین اخطاریه‌ها و پلمب‌ها را داشته‌اند.

وی بیان کرد: در مرزهای زمینی خوزستان نقاهتگاه نداریم در حالی که اگر قرار است زائران اربعین حسینی از این مرزها به کشور برگردند باید مراکزی برای قرنطینه افراد مشکوک به کرونا داشته باشیم. اگر این افراد وارد خانواده‌ها شوند، ترس از وقوع موج بعدی زودتر از معمول وجود دارد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار