اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

کمبودی در بازار ماه رمضان نداریم/ درخواست برای افزایش واردات شکر

نماینده وزیر صنعت، معدن و تجارت در اتاق اصناف ایران با تأکید بر اینکه کالاهای اساسی و اقلام پرمصرف ماه رمضان به‌وفور در بازار وجود دارد، از درخواست واردات بیشتر شکر به دولت همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۵۲
به گزارش راهبرد معاصر ، ابراهیم درستی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و برنامه‌ریزی اتاق اصناف کشور برای توزیع اقلام پرمصرف این ماه به‌خصوص اقلام اساسی اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر هیچ کمبودی در بازار به‌خصوص در اقلام و کالاهای اساسی وجود ندارد و برنامه‌ریزی لازم برای افزایش تقاضای اقلام پرمصرف در ماه مبارک رمضان از جمله شکر، روغن، خرما و... انجام شده است.

نایب‌رئیس اول اتاق اصناف تهران با تأکید بر اینکه سعی شده در ماه رمضان، قیمت انواع کالاهای مورد نیاز خانوارها کنترل شود ادامه داد: در ماه مبارک رمضان علی‌رغم آنکه تقاضا برای برخی کالاها تشدید می‌شود، سعی خواهیم کرد که قیمت‌ها کنترل شود و کالاها و اقلام مصرفی با قیمت متعادل به دست مصرف‌کنندگان برسد.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا قیمت برخی اقلام اساسی در بازار با قیمت‌های اعلامی از سوی مسئولان دولتی متفاوت است و مردم مجبورند این اقلام را گران‌تر از نرخ مصوب خریداری کنند گفت: موضوع شکر زیر نظر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد و ما هم در جلسات خود و در جلسه‌ای که با وزیر کشور داشتیم درخواست کردیم برای کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از هرگونه کمبود در بازار ماه رمضان، شکر بیشتری به کشور وارد شود تا به‌وفور در بازار عرضه و توزیع شود.

  
درستی با اشاره به اینکه مدیریت برخی اقلام توسط وزارت جهاد کشاورزی است و مدیریت بخشی دیگر از فرایند توزیع کالا در وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در شرایط کنونی که ما درگیر جنگ اقتصادی هستیم و دشمنی آمریکا و برخی کشورهای دیگر هم بر هیچ‌کس پوشیده نیست، لازم است تا مدیران میانی نیز با دلسوزی بیشتر و با صدور بخشنامه‌های متعدد، باعث التهاب در بازار نشوند.

نماینده وزیر صنعت، معدن و تجارت در اتاق اصناف ایران گفت: البته با هماهنگی‌های انجام‌شده، ان‌شاءالله اقلام پرمصرف ماه رمضان با قیمت متعادل به دست مصرف‌کنندگان خواهد رسید و هیچ مشکلی از نظر کمبود کالا در بازار وجود ندارد و کالاهای اساسی به‌وفور عرضه خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه اصناف، نقشی در گرانی کالاها ندارند گفت: باید بپذیریم که قیمت برخی از کالاها به قیمت ارز وابسته است و دلیل برخی از این گرانی‌ها نیز همین امر است؛ این در حالی است که اصناف کشور در ماه مبارک رمضان به‌واسطه اعتقاداتشان بیش از هر زمان دیگری با مردم و مصرف‌کنندگان همکاری دارند.

تسنیم
ارسال نظر