جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو

بولتون: آمریکا به‌دنبال جنگ با ایران نیست

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت که ایالات متحده به‌دنبال جنگ با ایران نیست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۵۹
به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از رویترز، جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز یکشنبه در اظهاراتی مدعی شد: دولت ترامپ در حال استقرار یک گروه از ناوهای جنگی و بمب‌افکن‌ها در منطقه خاورمیانه است که این اقدامات در واکنش به "نشانه‌ها و هشدارهای" ایران خواهد بود و واشنگتن قصد دارد با این اقدام نشان دهد که با نیروی بی‌رحمانه‌ای در برابر هرگونه حمله‌ای واکنش نشان خواهد داد.

 
در حالی که تنش‌ها بین تهران و واشنگتن به‌شدت بالا گرفته است، یک مقام رسمی آمریکایی گفت: استقرار این تجهیزات نظامی به‌عنوان یک نیروی بازدارنده برای مقابله با هرگونه آمادگی احتمالی نیروهای ایرانی در حمله به نیروهای آمریکایی در منطقه، صورت می‌گیرد.

البته وی افزود: ایالات متحده انتظار هیچ گونه حمله قریب الوقوعی از سوی نیروهای ایرانی را ندارد.

بولتون نیز در ادامه اظهاراتش گفت: این تصمیم که البته می‌تواند موجب تشدید مشکلات بین دو کشور شود، به‌معنای ارسال یک پیام روشن و شفاف از عزم آمریکا در برابر تهران است.

ایران به‌تازگی هشدار داده است که اگر صادرات نفت این کشور متوقف شود، تنگه هرمز را مسدود خواهد کرد.

بولتون افزود: ایالات متحده به‌دنبال جنگ با ایران نیست ولی کاملاً برای پاسخ دادن به هرگونه حمله‌ای از سوی نیروهای ایرانی یا نیروهای نیابتی آنها آماده هستیم.

مشاور امنیت ملی آمریکا اظهار داشت: آمریکا در حال استقرار گروه ضربت ناو یواس‌اس آبراهام لینکلن و یک گروه از بمب‌افکن‌ها در منطقه زیر نظر فرماندهی مرکزی است تا یک پیام روشن و شفاف را برای ایران ارسال کند که هرگونه حمله به منافع آمریکا و متحدان ما با یک نیروی سخت و بی‌رحمانه روبه‌رو خواهد شد.

تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار