ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد

نیروی دریایی آمریکا: تصمیم علیه سپاه، قواعد عملیات ما را تغییر نداده است

فرمانده عملیات نیروی دریایی ارتش آمریکا می‌گوید با وجود اقدام تازه دولت این کشور علیه ایران، نیروی دریایی آمریکا دستوری مبنی بر تغییر رویکرد در قبال سپاه پاسداران دریافت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 11
کد خبر: ۸۳۱۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، یک مقام ارشد نیروی دریایی ارتش آمریکا می‌گوید این واحد دستوری مبنی بر تغییر رویکرد در فعالیت‌هایش در منطقه از جمله در برخورد با نیروی دریایی سپاه پاسداران دریافت نکرده و به سیاق گذشته به عملیات‌های خود ادامه می‌دهد.

وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه در اقدامی بی‌سابقه و خلاف قوانین بین‌الملل نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی» آمریکا قرار داد. بسیاری از کارشناسان آمریکایی هشدار داده‌اند که این تصمیم می‌تواند به تشدید تنش در منطقه از جمله میان نیروی دریایی دو کشور در خلیج فارس و تنگه هرمز منجر شود.

با این وجود، دریاسالار «جان ریچاردسون» فرمانده عملیات نیروی دریایی آمریکا در مصاحبه با پایگاه «یو.اس‌ان‌آی» گفته دستورالعمل تازه‌ای دریافت نکرده و در عملکرد نیروی دریایی آمریکا در قبال سپاه تغییری ایجاد نمی‌شود.

وی همچنین گفته است: «نیروی دریایی ایالات متحده عملیات‌های خود را تغییر نداده و به عملیات در هرکجا که قوانین بین‌المللی اجازه دهد، ادامه خواهد داد. ما به همکاری با شرکای خود برای اطمینان از آزادی تردد و آزادی جریان تجاری در آبراه‌های بین‌المللی ادامه می‌دهیم.»

در پی تصمیم تازه دولت آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، شورای عالی امنیت ملی ایران مقر مرکزی فرماندهی ارتش آمریکا در منطقه را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داده است. این مقر فرماندهی در حمایت از گروه‌های تروریستی وابسته به القاعده در سوریه و عراق نقش مهمی ایفا کرده است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار