ناوشکن رادارگریز سهند، چالشی جدید برای آمریکا-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه
نشنال اینترست؛

ناوشکن رادارگریز سهند، چالشی جدید برای آمریکا

نشریه آمریکایی نشنال اینترست ناوشکن رادارگریز جدید ایران را چالش بزرگی خواند که نیروی دریایی آمریکا با آن مواجه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه آمریکایی نشنال اینترست در پایگاه اینترنتی خود نوشت: نمایش موفق توانایی رادارگریزی ناوشکن سهند می‌تواند موجب آشفتگی نیروی دریایی آمریکا شود.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، نیروی دریایی ایران یک ناوشکن رادارگریز جدید تولید داخل به ناوگان خود اضافه کرده است.

 

پیوستن این ناوشکن و سامانه‌های رادارگریز آن به نیروی دریایی ایران که در تنگه هرمز مستقر است، می‌تواند چالشی جدید برای نیروی دریایی آمریکا باشد.

 

به گفته امیر دریادار دوم علیرضا شیخی، ناوشکن جدید سهند، نخستین گونه از خانواده جدید کشتی‌های جنگی ایران است که نتیجه طراحی جسورانه و خلاقانه مبتنی بر دانش فنی داخلی نیروی دریایی و دارای قابلیت رادارگریزی است.

 

رویترز به نقل از تلویزیون دولتی ایران اعلام کرد این ناوشکن دارای باند پرواز بالگرد، سامانه پرتاب اژدر، تسلیحات ضد هوایی و ضد کشتی، سامانه‌های پرتاب موشک‌های زمین به زمین و زمین به هوا و قابلیت‌های جنگ الکترونیکی است.

 

رونمایی از این ناوشکن، نشان دهنده جدیدترین چالش فناوری است که کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا که در منطقه در حال اجرای عملیات هستند، با آن مواجهند.

 

در ماه اکتبر ارتش ایران اعلام کرد برد موشک‌های بالستیک زمین به دریای خود را تا ۷۰۰ کیلومتر (۴۳۵ مایل) افزایش داده و قادر است با استفاده از این موشک‌ها هر کشتی را که در این مسافت حرکت می‌کند، هدف قرار دهد.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده