پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

دبیر: بودجه کشتی عادلانه نیست

رئیس فدراسیون کشتی اعلام کرد بودجه این رشته نسبت به افتخاراتی که برای ورزش ایران کسب می‌کند عادلانه نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 26
کد خبر: ۱۰۳۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی گفت: تا دو روز دیگر تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان راهی شهر اسلو محل برگزاری رقابت های جهانی می‌شود و چند روز بعد نیز تیم فرنگی عازم خواهد شد.

دبیر با بیان اینکه دیدگاه ما و دورنمای ما از حضور کشتی گیران در رقابت های جهانی نروژ المپیک پاریس است، اظهار داشت: با تیم جوانی راهی این مسابقات می شویم به طوری که میانگین سنی کشتی گیران ما نزدیک به ۲۳ سال است و ۵، ۶ نفر از ملی پوشان ما نفرات زیر ۲۰ سال هستند.

 

رئیس فدراسیون کشتی در مورد سطح کشتی ایران و نتایج احتمالی تیم ملی کشتی آزاد در رقابت های جهانی نروژ گفت: قبلا هم گفتم و الان هم می گویم که در حال حاضر کشتی آزاد ما از کشورهای روسیه و آمریکا عقب است اما فاصله ی ما نسبت به گذشته کم شده و حداقل ۳ سال زمان و کار می خواهد که بتوانیم از لحاظ فنی به سطح اول دنیا برسیم و این کار مانند ساختمان سازی نیست که بگویم در یک سال انجام می شود.

 

دبیر در مورد شرایط تیم امید تصریح کرد: در کشتی آزاد یک مرحله انتخابی انجام شده و یک مرحله دیگر نیز در اواسط مهرماه برگزار می شود، در کشتی فرنگی نیز کادر فنی قرار است نحوه انتخاب نفرات را به فدراسیون کشتی اعلام کند. ضمن اینکه اردوهای تیم های زیر ۲۳ سال در حال برگزاری است، ما میزبان تیم های کشتی آزاد و فرنگی نیروهای مسلح هستیم و کمتر از ۲ ماه دیگر نیز ایران میزبان این مسابقات خواهد بود.

 

رئیس فدراسیون کشتی با توجه به اهمیت اعزام کشتی گیران به رقابت های بین المللی به جهت کسب تجربه و آمادگی لازم برای حضور در مسابقات بزرگ گفت: کشتی گیران ما باید به مسابقات بین المللی اعزام شوند و تنشان به تن حریفان خورده و اگر قرار است ببازند باید در این رقابت ها ببازند و اگر این کار انجام نشود قطعا در رقابت های جهانی و المپیک خواهند باخت. البته هزینه های اعزام بسیار بالاست و بعنوان مثال بلیت هواپیمای هر نفر برای اعزام به جام مدوید بلاروس نزدیک به ۳۲ میلیون تومان شد.

 

دبیر با بیان ظرفیت های بالای کشتی در ورزش کشور اظهار داشت: کشتی رشته ای است که فدراسیون های ملی برای حضور در رقابت های بین المللی آن باید هزینه شرکت و هزینه اسکان پرداخت کنند که این جدای هزینه تهیه بلیط هواپیماست و ما برای حضور نفراتمان در رقابت های جهانی نروژ بیش از ۱۰۰ هزار یورو به جهت ثبت نام پرداخت کردیم.

رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: وقتی بیش از ۶۰ درصد مدال های المپیک را کشتی گرفته آیا بودجه ای که وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک در اختیار ما قرار داده متناسب با این توانایی بوده است.

 

وی افزود: در حالی که بیشتر افتخارات ورزش کشور از آن کشتی است، اما هزینه های آن بسیار بالاست و تنها ۵ درصد بودجه ما از طریق وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تأمین می شود.

دبیر بیان داشت: از صحبت های من برداشت اشتباه نشود، من نمی گویم به ورزش های دیگر توجه نشود اتفاقا وظیفه دستگاه ورزش است که به همه ی رشته ها و فدراسیون ها توجه داشته باشد اما نگاه باید نسبت به مدال آوری و افتخارآفرینی هر رشته عادلانه باشد.

 

رئیس فدراسیون کشتی در پایان در مورد ملاقات با سفیر نروژ گفت: جلسه ی بسیار خوبی برگزار شد و ما در این جلسه به دنبال نحوه برقرار ارتباط با جامعه ی کشتی نروژ بودیم و قرار شد در ادامه نشستی نیز با مسئولان کشتی این کشور داشته باشیم.

وی افزود: قصد داریم با فدراسیون های مطرح کشتی دنیا سند همکاری به منظور توسعه کشتی به امضاء برسانیم و امیدوارم که در آینده به این هدف برسیم./تسنیم

کلمات کلیدی: علیرضا دبیر کشتی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار