دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

جانشين احتمالى مركل مشخص شد

خبرگزاری رویترز گزارش داد که نتایج نظرسنجیهای پای صندوقهای رای نشان می‌دهد که حزب سوسیال دموکرات برنده انتخابات پارلمانی روز یک شنبه در آلمان است و برای اولین بار طی 16 سال گذشته می‌توانند رهبری تشکیل دولت برلین را برعهده بگیرند و به حاکمیت «آنگلا مرکل» و محافظه کارها بر دولت این کشور پایان دهند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 27
کد خبر: ۱۰۳۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس نتایج نظرسنجیهای پای صندوق که شبکه ZDF آلمان انجام داده است، حزب چپ میانه سوسیال دموکرات در مسیر به دست آوردن 26 درصد آرا که کمی بیشتر از حزب اتحادیه دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی که مورد حمایت مرکل قرار دارد، است. براساس این نظرسنجی، احزاب اتحاد مسیحی 24.5 درصد آرا به دست آورده‌اند.


با این حال خبرگزاری رویترز می‌گوید که هر دو حزب مدعی هستند که می‌توانند رهبری تشکیل دولت ائتلافی را در اختیار بگیرند.


رویترز در ادامه نوشت، با توجه به اینکه هیچ از احزاب پیشرو حائز اکثریت آرا برای تشکیل دولت مستقل نیستند و به دنبال تشکیل ائتلاف ناخوشایند خود طی چهار سال گذشته نیز نیستند، محتمل‌ترین گزینه تشکیل دولت سه حزبی است که ممکن است توسط محافظه کاران نزدیک به مرکل هدایت شود.


روزنامه گاردین می‌گوید که در صورت عدم تشکیل فوری دولت ائتلافی، آنگلا مرکل تا زمان تشکیل دولت همچنان سرپرست صدراعظمی آلمان باقی خواهند ماند.


تشکیل ائتلاف جدید ممکن است ماهها طول بکشد و شامل احزاب کوچکتر مثل حزب سبزها و لیبرال دموکراتها نیز شود.


«اولاف شولتز» صدراعظم سوسیال دموکراتها در سخنانی گفته، ما طبق نظرسنجیها پیشتاز هستیم.


وی خطاب به حامیان حزبش گفت: این یک پیام دلگرم کننده و روشن است تا مطمئن شویم که یک دولت خوب و عملگرا برای آلمان داریم.


انتخابات پارلمانی آلمان که یکی از مهمترین انتخابات این کشور طی یک دهه گذشته محسوب می‌شود از ساعت ۸ صبح روز یک شنبه به وقت محلی آغاز شد.


حدود ۶۰.۴ میلیون نفر واجد شرایط رای دادن بودند که هنوز مشخص نیست چه تعداد از آن در انتخابات مشارکت داشته اند.


حدود ۴۷ حزب بزرگ و کوچک که بیشترین میزان احزاب از زمان اتحاد دوباره آلمان غربی و شرقی است در این انتخابات مشارکت کرده‌اند اما رقابت اصلی میان احزاب اتحاد دموکرات مسیحی، سوسیال دموکرات، حزب سبزها، حزب دموکراتیک آزاد و حزب آلترناتیو برای آلمان است.


گمانه زنیها و نظرسنجیهای صورت گرفته نشان میداد که احزاب چپ برای ورود به پارلمان از شانس زیادی برخوردار هستند. حدود ۶۲۱۱ نفر برای تصاحب کرسی‌های پارلمان آلمان در این انتخابات حساس با یکدیگر رقابت می‌کنند که ۲۰۲۴ نفر از این نامزدها زن هستند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده