تل‌آویو قدرت از بین بردن توان هسته‌ای ایران را ندارد

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای اذعان کرد که ادعای مقامات این رژیم مبنی بر قریب‌الوقوع بودن دستیابی ایران به بمب اتمی درست نیست و تل‌آویو نیز توان از بین بردن صنعت هسته‌ای ایران را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 27
کد خبر: ۱۰۳۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر سال‌های ۲۰۰۶-۲۰۰۹ رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای نوشت که این رژیم قدرت نظامی که بتواند توان هسته‌ای ایران را برای همیشه از بین ببرد ندارد.

 

اولمرت در روزنامه «هاآرتص» نوشت که سیاست «بنیامین نتانیاهو» در قبال ایران و تکرار این ادعا که ایران در آستانه دستیابی به سلاح اتمی است، درست نبود، چرا که غنی‌سازی وسیع و سریع اورانیوم لزوما موجب نمی‌شود که ایران به بمب اتم دست یابد.

 

او سیاست هراس‌افکنی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران را غیرضروری دانست و نوشت که ایران در هر نقطه زمانی در عرض چند ماه توانایی غنی‌سازی اورانیوم مورد نیاز خود برای تبدیل شدن به کشوری دارای بمب اتمی را دارد، اما غنی‌سازی اورانیوم یک شرط لازم است نه کافی و در صورت فراهم‌سازی دیگر شروط که به ادعای او هنوز برای ایران میسر نیست، ایران می‌تواند به آن جایگاه برسد. او ادعا کرد که ایران زمانی طولانی برای تبدیل شدن به قدرت نظامی اتمی نیاز دارد.

 

ایهود اولمرت که در زمان جنگ ۳۳ روزه با حزب الله لبنان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بود، سپس نوشت که با مقاله اخیر «ایهود باراک» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی که نوشته بود اسرائیل توانایی نظامی برای از بین بردن «خطر هسته‌ای ایران» را ندارد، موافق است و باراک زمانی که در کابینه نتانیاهو بود نیز این حقیقت را با ادبیات دیگری به زبان آورده بود.

 

او در پاسخ به سؤال خود مبنی بر اینکه پس در قبال توان هسته‌ای ایران چاره چیست و چه باید کرد، نوشت: «سخنان تحریک‌آمیز باعث نمی‌شود که توان نظامی واقعی برای از بین بردن توان هسته‌ای ایران را به طور کامل به دست آورید، آن‌گونه که در عراق و سوریه انجام دادیم و زمانی که تلاش می‌کنیم تا آماده مواجهه فراگیر نظامی شویم، ممکن نیست که چگونگی پایان آن را ارزیابی کنیم.»

 

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد که به جای حمله نظامی، می‌توان از «شبکه پیچیده عملیاتی» برای از بین بردن ثبات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ایران بهره برد. او در این راستا نوشت که شبکه و نظامهای عملیات[های اسرائیل] علیه ایران نیازمند همکاری، اعتماد و خویشتنداری اسرائیل و نیازمند یک شیوه‌ کاری مبتنی بر همکاری و قبل از همه، همکاری با آمریکاست. ایهود اولمرت همکاری رژیم صهیونیستی با آمریکا را در دوره «جورج بوش» و «باراک اوباما» ستود و نوشت که نتانیاهو این همکاری را از بین برد و به بیان سخنان آتشین علیه ایران و تهدید و عملیات‌های سری که برخی از آن‌ها موفقیت‌آمیز و برخی صرفا یک نمایش تبلیغاتی بود، عادت داشت.

 

اذعان نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به عدم توانایی این رژیم در از بین بردن توان هسته‌ای ایران، در حالی است که پیش از او نیز فرماندهان صهیونیستی بسیاری گفته بودند که ارتش این رژیم توانایی جنگ فراگیر ندارد. در این باره ژنرال «اسحاق بریک» از فرماندهان ارشد نیرو‌های ذخیره ارتش صهیونیستی در خرداد ماه گذشته و پس از نبرد ۱۲ روزه غزه در هاآرتص نوشت که در گزارشی به مقامات سیاسی و نظامی تل آویو گفته است که ارتش اسرائیل برای آغاز یک جنگ منطقه‌ای آماده نیست و نیروی زمینی آن در آستانه فروپاشی است.

 

به گفته فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی پس از جنگ اخیر غزه، اگر حماس و جهاد اسلامی این‌گونه می‌توانند اسرائیل را به زحمت بیاندازند، پس جنگ با حزب‌الله یا ایران چگونه خواهد بود./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر