ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس
فرمانده نیروی هوایی اسرائیل:

گنبد آهنین در جنگ اخیر غزه شکست خود را به اثبات رساند

فرمانده پدافند هوایی ارتش رژیم اسرائیل در مصاحبه‌ای گفته که گنبد آهنین نمی‌تواند همه موشک‌ها و راکت‌های شلیک شده از غزه را رهگیری کند و جنگ یازده روزه برای این رژیم تجربه بی‌سابقه‌ای بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر یکی از ژنرال‌های رژیم اسرائیل اذعان کرد که سامانه دفاع موشکی این رژیم نمی‌تواند همه مناطق تحت اشغال صهیونیست‌ها را پوشش دهد.

ژنرال «گلعاد بیران» فرمانده پدافند هوایی ارتش رژیم اسرائیل در گفت‌ وگو با وب‌سایت عبری «واللا» گفت که «سامانه گنبد آهنین وسیله سحرآمیز برای ممانعت از اصابت موشک نیست و هر سامانه‌ای نقاط ضعفی دارد و نمی‌تواند همه تهدیدات را پاسخ دهد.»

این ژنرال صهیونیست همچنین گفته که در جنگ اخیر (یازده روزه با گروه‌های مقاومت) دو بار مجبور شده است در حین بازدید از باتری‌های گنبد آهنین، از ترس اصابت راکت‌ها و موشک‌ها روی زمین دراز بکشد.

گنبد آهنین یکی از پیشرفته ترین سامانه های دفاع موشکی رژیم اسرائیل است که شرکت رافائل اسرائیل آن را برای رهگیریی موشک‌های کوتاه برد و خمپاره‌ طراحی کرده و هزینه یک موشک آن 35 هزار دلار است.

بیران هنچنین اذعان کرده که گنبد آهنین راه حل معضل موشک‌ها نیست ولی این سامانه جزو تشکیلات دفاعی ارتش اسرائیل است تا ضررهای احتمالی را کم کند.

او با اذعان به اینکه راه حل ریشه ای‌ برای مقابله با موشک‌ها وجود ندارد، رسما اعتراف کرد و گفت: «معتقدم که هرگز راه حلی برای این موشک‌ها وجود نخواهد داشت.»

وی همچنین درباره میزان توانمندی گنبد آهنین در مواجهه با موشک‌های شلیک شده از نوار غزه نیز گفت:‌ «سخن گفتن درباره میزان موفقیت این سامانه مسئله‌ای است که شوائب زیادی پیرامون آن ایجاد شده است.»

او ادامه داد: «ما درباره زمین بازی با میزان موفقیت صد درصدی صحبت نمی‌کنیم. من معتقدم که این گونه میزان [موفقیت سامانه] اشتباه است، چرا که احساس اعتماد به نفس بیشتری نزد مادرم ایجاد می‌کند.»

ژنرال بیران در مورد شلیک نزدیک به چهار هزار موشک و راکت در جنگ یازده روزه اخیر از غزه به فلسطین اشغالی نیز گفت:‌ «من در جلسات کسب تجربه و تحقیق بعد از حمله اخیر (از غزه) وقت بیشتری نسبت به زمانی که درگیر این حمله بودم، گذاشته‌ام.»

او گفت که ابتدای حمله به غزه «چالش بزرگی» بود چرا که به گفته وی «حجم آتش در دو روز اول بسیار زیاد بود. 1600 موشک را رهگیری کردیم و شاهد وضعیت آتشینی بودیم که سابق نداشت اسرائیل در معرض آن قرار بگیرد.»

ماه مه (اردیبهشت ماه) گروه‌های مقاومت در غزه از جمله جنبش جهاد اسلامی و حماس در اعتراض به حمله رژیم صهیونیستی به منطقه «الشیخ جراح» در شهر قدس اشغالی و تلاش برای اخراج فلسطینیان ساکن در این منطقه، عملیاتی موسوم به «شمشیر قدس» آغاز کردند که 11 روز به طول انجامید و طی این مدت، علاوه بر شهرک‌های صهیونیست‌‌نشین اطراف غزه بلکه شهرهای مهم از جمله تل‌آویو، پایتخت هدف موشک‌ها و راکت‌‌های مقاومت قرار گرفت و صهیونیست‌‌ها مجبور به عقب‌نشینی از تخلیه شیخ جراح شدند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار