جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

هوای سرد در راه است

سازمان هواشناسی با اشاره به هجوم هوای سرد به شمال شرق کشور از کاهش ۷ تا ۱۰ درجه‌ای دما و بارش باران تا آخر هفته در برخی استان‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در مناطقی از استان‌های گیلان، اردبیل و آذربایجان شرقی بارش باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

 

فردا چهارشنبه و پنجشنبه بارش در این مناطق تشدید خواهد شد. گسترده بارش جمعه و شنبه علاوه بر این مناطق، استان‌های مازندران، گلستان، و شمال خراسان شمالی را نیز در بر می‌گیرد.

 

روزهای پنجشنبه و جمعه در شمال آذربایجان غربی، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در جنوب سیستان و بلوچستان رگبار پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد. از بعدازظهر پنجشنبه و طی روزهای جمعه و شنبه با توجه افزایش سرعت وزش باد دریای خزر مواج خواهد بود.

 

بر اساس سازمان هواشناسی از فردا تا اوایل هفته آینده دمای هوا به تدریج در نوار شمالی کشور به‌طور محسوسی کاهش می‌یابد. به ویژه این‌که با توجه به هجوم هوای سرد دمای هوا از روز جمعه تا اوایل هفته آینده در شمال شرق 7 تا 10 درجه کاهش خواهد یافت.

 

طی دو روز آینده وزش باد شدید با احتمال گردوخاک در نوار شرقی کشور ادامه دارد. همچنین روزهای جمعه و شنبه هفته آینده در نوار شرقی کشور وزش باد شدید همراه با گردوخاک روی می‌دهد. از بعدازظهر جمعه و طی روز شنبه در برخی ساعات در مناطقی از سمنان،‌ شمال و شرق اصفهان نیز وزش باد شدید با احتمال گردوخاک پیش بینی می‌شود.

 

با توجه به پیش‌بینی توسعه چرخند حاره‌ای در شمال اقیانوس هند و حرکت غرب سوی آن انتظار می‌رود روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده در جنوب سیستان و بلوچستان رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید روی دهد. در این مدت دریای عمان مواج و توفانی خواهد بود./تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار