انتقال ۲۹۲ زندانی افغانستانی از ایران نحوه انصراف از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه زمانی کنکور فرهنگیان ۱۴۰۵ از ثبت‌نام تا اعلام نتایج‌نهایی آزادراه تهران–شمال قفل شد / جزئیات محدودیت‌های ترافیکی  هوای تهران ۳ درجه سرد می‌شود/ احتمال بارش باران در ارتفاعات مرگ حیوان غول‌پیکر باغ وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی + عکس اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق مجلس به‌دلیل اظهارات کذب مدارس و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل یا دورکار شدند؟ تازه‌ترین جزئیات گم شدن دو دختر آبادانی/ دادستان: اقدامات قضایی و پلیسی ادامه دارد ساعت کاری ادارات آذربایجان غربی تا پایان سال تغییر کرد اصفهان فردا چهارشنبه ۵ آذر تعطیل شد اطلاعیه مهم درباره فعالیت دفاتر اسناد رسمی تهران در ۵ آذر ۱۴۰۴ مدارس اردبیل و همدان چهارشنبه ۵ آذر تعطیل شد علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد

ماجرای خودسوزی خدمه‌ی بیمارستان تامین اجتماعی قزوین چه بود؟

یک نفر از کارکنان زن بخش خدمات بیمارستان تامین اجتماعی، قزوین به دلیل مشکلات بازنشستگی خودسوزی کرد. وی هم اکنون بستری است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، کارکنان درمان تامین اجتماعی اعلام کردند که یک نفر از همکاران بخش خدمات بیمارستان تامین اجتماعی قزوین که پیگیر امور بازنشستگی خود بود، دست به خودسوزی زده است. وی هم اکنون در بیمارستان بستری است.

شخصی که دست به خودسوزی زده، یک زن ۵۵ ساله‌ی در استخدام سازمان تامین اجتماعی است. وی به عنوان نیروی بخش خدمات مشغول به کار بوده و به گفته‌ی همکارانش قصد داشت که به صورت پیش از موعد و با استفاده از شرایط بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شود.

برابر قانون کارکنان درمان تامین اجتماعی، می‌توانند با شرط ۲۵ سال بیمه‌پردازی و پرداخت حدود ۵۰ میلیون تومان به سازمان تامین اجتماعی بازنشسته شوند، اما عده‌ای هم وجود دارند که با وجود بیشتر از ۲۵ سال بیمه‌پردازی، امکان بازنشستگی ندارند و اینگونه که می‌گویند سازمان تامین اجتماعی به کل با بازنشستگی زودتر از ۳۰ سال کار آن‌ها موافقت نمی‌کند.

از قرار معلوم کارکنان درمان تامین اجتماعی با آرای قضات دیوان عدالت اداری و تعریف ماهیت شغل خود ذیل قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون تامین اجتماعی، امکان بازنشستگی با ۲۰ سال بیمه‌پردازی را مطابق قانون مشاغل سخت و زیان آور ندارند.

به گفته‌ی کارکنان درمان تامین اجتماعی، «فاطمه قاسم‌پور» رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، پس از اطلاع از موضوع با سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی تماس گرفته و وی را در جریان موضوع گذاشته است.

اینگونه که قاسم‌پور اعلام کرده، سرپرست سازمان در جریان موضوع نبوده، اما قول داد که آن را پیگیری می‌کند. قاسم‌پور به این کارکنان وعده داده که موضوع را در اولویت کاری خود قرار می‌دهد و تلاش می‌کند که مشکل بازنشستگی آن‌ها را حل کند./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار