ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

اظهارات ضد ایرانی عربستان در سازمان ملل

اظهارات ضد ایرانی عربستان در سازمان ملل وزیر خارجه سعودی در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت که ریاض بر مسئولیت جامعه بین المللی در قبال نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران تاکید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی شامگاه سه‌شنبه گفت که عربستان به صورت فعال با جامعه بین‌الملل در زمینه موفقیت دهمین کنفرانس بازبینی پیمان منع اشاعه هسته‌ای که قرار است در ژانویه ۲۰۲۲ برگزار شود، مشارکت دارد.

وی که در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کرد، افزود: «امنیت و صلح بین‌المللی از طریق دستیابی به تسلیحات کشتار جمعلی حاصل نمی‌شود بلکه از طریق همکاری بین‌المللی برای تحقق رشد و پیشرفت بدست می‌آید».

فیصل بن فرحان اضافه کرد که موضع عربستان سعودی بر اساس حق کشور‌ها برای استفاده از کاربرد‌های مسالمت‌آمیز انرژی هسته‌ای استوار است.

وزیر خارجه سعودی در ادامه به ابراز سخنانی علیه ایران پرداخت و گفت که ریاض از تلاش‌های بین‌المللی برای جلوگیری از دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای در کوتاه مدت و بلند مدت و همچنین منع توانایی برای تبدیل کردن کاربرد مسالمت‌آمیز انرژی هسته‌ای به کاربرد نظامی حمایت می‌کند.

وی در ادامه ادعاهایش از جامعه بین‌الملل خواست تا به مسئولیت خود در قبال نقض مستمر توافق‌ها و معاهده‌های بین‌المللی در خصوص توافق هسته‌ای توسط تهران عمل کند.

وزیر امور خارجه عربستان سعودی در این سخنرانی هیچ اشاره‌ای به رژیم صهیونیستی که تنها دارنده تسلیحات هسته‌ای در منطقه غرب آسیا بوده، نکرد.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی دست کم ۹۰ کلاهک هسته‌ای در زرادخانه خود داشته و مواد شکافت پذیر کافی برای ساخت ۲۰۰ سلاح هسته‌ای دیگر نیز در اختیار دارد.

از سوی دیگر، فیصل بن فرحان در این سخنرانی در حالی به ابراز نگرانی از نقض توافق هسته‌ای توسط تهران کرده که هیچ اشاره‌ای به اقدام غیرقانونی آمریکا در خروج از برجام نکرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ به طور یکجانبه از توافق هسته‌ای خارج شد و سیاست فشار حداکثری را علیه ایران در پیش گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار