بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

واکنش ایران به استقبال حقیرانه حاکمان بحرین از وزیر خارجه رژیم صهیونیستی

سخنگوی وزارت امور خارجه استقبال حقیرانه حاکمان بحرین از وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را خلاف خواست و رای مردم بحرین خواند و هرگونه زمینه سازی برای تثبیت حضور مخرب اسرائیل در منطقه را در راستای تنش زایی و ناامنی بیشتر برشمرد و محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 01
کد خبر: ۱۰۴۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) در خصوص سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به بحرین، با یادآوری اقدام خفت بار حاکمان بحرین در علنی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، استقبال حقیرانه حاکمان این کشور از مقام رژیم اشغالگر قدس را خلاف خواست و رای مردم شریف و آزاده بحرین خواند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه هرگونه زمینه سازی برای تثبیت حضور مخرب اسرائیل در منطقه را در راستای تنش زایی و ناامنی بیشتر خواند و آن را محکوم کرد.

 

«یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی و همتای بحرینی‌اش دیروز (پنجشنبه) نخستین سفارت رژیم صهیونیستی در منامه را افتتاح کردند. (اینجا بخوانید)

 

* این لکه ننگ از دامان حکام بحرین پاک نخواهد شد

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با اظهار تاسف از نادیده گرفتن جنایات روزمره رژیم صهیونیستی علیه مردم ستمدیده و مظلوم اما مقاوم فلسطین از سوی حاکمان بحرین، اظهار داشت: اینگونه اقدامات موجب مشروعیت افزایی رژیم صهیونیستی نخواهد شد و تاثیری نیز بر آرمان آزادی قدس شریف به عنوان قبله اول مسلمین جهان، ندارد.

 

خطیب زاده با تاکید بر این نکته که این لکه ننگ از دامان حکام بحرین پاک نخواهد شد، اظهار داشت: مردم منطقه همچنان مخالف روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی باقی خواهند ماند.

 

به گزارش فارس، «یائیر لاپید» در نخستین سفر رسمی پس از توافق عادی سازی روابط بین تل‌آویو و منامه، صبح پنجشنبه، (۳۰ سپتامبر/۸ مهر ماه) وارد بحرین شد. او در صفحه شخصی خود در توئیتر با انتشار تصاویری از ورودش به بحرین، نوشت: «وارد بحرین شدیم. بسیار مفتخرم که نماینده اسرائیل در اولین سفر رسمی و تاریخی به این کشور هستیم.به خاطر استقبال گرمتان متشکرم».

 

بحرین و رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌ جمهور پیشین آمریکا به طور رسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط امضاء کردند و به دنبال این اقدام، در زمینه‌های مختلفی توافق همکاری امضا کردند./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار