جزئیات کامل مراسم تشییع رهبر شهید؛ از اسکان زائران تا پخش زنده طرح جایگاه وداع با رهبر شهید منتشر شد + عکس پای مجلس به مسئله اختلال در سامانه‌های بانکی باز شد + جزئیات برنامه کامل وداع، تشییع و خاکسپاری رهبر شهید از ۱۳ تا ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ بیانیه اعضای مجلس خبرگان رهبری درباره تحولات اخیر و تفاهم ایران و آمریکا اسکان زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران؛ هر استان کجا مستقر می‌شود؟ پزشکیان: باید برای مواجهه با هر سناریوی احتمالی آماده باشیم جزئیات برنامه‌های وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران/ اقامه نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید در مصلی استاندار خراسان‌رضوی: محل خاکسپاری رهبر شهید در حرم رضوی هنوز نهایی نشده / تأکید رهبر معظم انقلاب این بوده که محل خاکسپاری و تدفین پیکر رهبر شهید به گونه‌ای باشد که زیارت امام رضا (ع) تحت تأثیر قرار نگیرد دستور جدید عارف درباره مراسم وداع با رهبر شهید هشدار خبرگان به تیم مذاکره‌کننده؛ تجربه توافق‌های خسارت‌بار گذشته تکرار نشود/ هیچ اقدامی خلاف نظر رهبری پذیرفتنی نیست تشییع رهبر شهید به‌صورت هوایی برگزار می‌شود؟ ۶۲ نماینده از تجمع مقابل مجلس انصراف دادند پیام نماینده ولی‌فقیه در سپاه به منتقدان مذاکرات: رهبر انقلاب با اصل مذاکره از موضع اقتدار مخالفتی ندارند سران قوا جلسه تشکیل دادند

دستگاه‌های نظارتی به موضوع ترک فعل مسئولان ورود کنند

دستگاه‌های نظارتی به موضوع ترک فعل مسئولان ورود کنند نماینده همدان در مجلس گفت: دستگاه‌های نطارتی باید به تخلفات مدیران اجرایی سابق رسیدگی و مردم را در جریان جزئیات آن قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 01
کد خبر: ۱۰۴۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام احمد حسین فلاحی نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو باخبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه قوه قضائیه باید به تخلفات و ترک فعل‌های که از سوی مسئولان دولت گذشته رخ داده رسیدگی کند، گفت: گزارشاتی درباره موارد ترک فعل مسئولان دولت گذشته به مجلس واصل شده که باید از سوی دستگاه‌های نظارتی آن را بررسی کنند.

 

وی با بیان اینکه در دوره مدیریت دولت گذشته فرصت‌های زیادی از دست رفت، ادامه داد:نتیجه اعتماد به غرب در دولت گذشته باعث ایجاد تورم، مشکلات اقتصادی، معطلی و هدر رفت منابع کشور و زیر سوال رفتن دستاوردهای علمی کشور شد.

 

نماینده همدان در مجلس با تاکید براینکه شعارهای که دولت تدبیر و امید داده بود با عملکردش هیچ سنخیتی نداشت، اضافه کرد:دولت گذشته بدهی‌های فراوانی به دولت جدید تحمیل کرد و در عرصه سیاست خارجی نیز دستاوردش برجام بی فرجام شد و فرصت های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را از دست داد.

 

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه امروز خواست نمایندگان و مردم از دستگاه قضا و دستگاه های نظارتی بررسی تخلفات صورت گرفته در دولت دوازدهم است، افزود: باید به تخلفات مدیران اجرایی سابق رسیدگی و مردم در جریان جزئیات آن قرار گیرند.

 

فلاحی اظهار داشت: دستگاه های نظارتی باید به وظایف قانونی خود عمل کنند و افرادی که اموال بیت المال را تجزیه کردند را به دست قانون بسپارند./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار