رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش امیرعبداللهیان به استقبال بحرین از لاپید

واکنش امیرعبداللهیان به استقبال بحرین از لاپید وزیر امور خارجه استقبال حکومت بحرین از وزیر خارجه رژیم جعلی صهیونیستی را خیانت آشکار به آرمان مردم مظلوم و مقاوم فلسطین خواند و گفت: ارمغان این رژیم برای منطقه و بحرین فقط ناامنی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 01
کد خبر: ۱۰۴۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر در پی سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به منامه و استقبال مقامات بحرینی از وی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) در توئیتی به زبان عربی نوشت: استقبال حکومت بحرین از وزیر خارجه رژیم جعلی صهیونیستی، خیانت آشکار به آرمان مردم مظلوم و مقاوم فلسطین است.

«یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی و همتای بحرینی‌اش دیروز (پنجشنبه) نخستین سفارت رژیم صهیونیستی در منامه را افتتاح کردند.

وی تصریح کرد: ما فقط یک کشور می شناسیم که فلسطین نام دارد و پایتخت آن قدس است. بی تردید ارمغان تل آویو برای منطقه ‌و بحرین تنها ناامنی است.

به گزارش فارس، پیش از این نیز سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه استقبال حقیرانه حاکمان بحرین از وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را خلاف خواست و رای مردم بحرین خواند و هرگونه زمینه سازی برای تثبیت حضور مخرب اسرائیل در منطقه را در راستای تنش زایی و ناامنی بیشتر برشمرد و محکوم کرد.

« یائیر لاپید» در نخستین سفر رسمی پس از توافق عادی سازی روابط بین تل‌آویو و منامه، صبح پنجشنبه، (۳۰ سپتامبر/۸ مهر ماه) وارد بحرین شد. او در صفحه شخصی خود در توئیتر با انتشار تصاویری از ورودش به بحرین، نوشت: «وارد بحرین شدیم. بسیار مفتخرم که نماینده اسرائیل در اولین سفر رسمی و تاریخی به این کشور هستیم.به خاطر استقبال گرمتان متشکرم».

بحرین و رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌ جمهور پیشین آمریکا به طور رسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط امضاء کردند و به دنبال این اقدام، در زمینه‌های مختلفی توافق همکاری امضا کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار