هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

ساعت طرح ترافیک در نیمه دوم سال تغییر می‌کند؟

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: در صورتی که بازگشت طرح ترافیک یه ساعات قبلی بر کرونا اثر منفی نداشته باشد پیشنهاد ما برگشت طرح ترافیک به حالت قبلی یعنی ۶ و ۳۰ دقیقه تا ۱۹ است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 01
کد خبر: ۱۰۴۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر با شیوع کرونا در کشور و به تبع آن تهران، ساعت و نحوه اجرای طرح ترافیک نیز دستخوش تغییرات زیادی شد، به طوری که چندین بار زمان آغاز و پایان اجرای این طرح مورد تغییر قرار گرفته و یکسری تغییرات نیز در زمان خروج از طرح و غیره اعمال شد. علاوه بر آن در برخی از ایام نیز اجرای این طرح به طورکلی متوقف شد و علت آن نیز کاهش ازدحام جمعیت در ناوگان حمل و نقل عمومی اعلام شد.

در حال حاضر نیز در آخرین تغییرات اعمال شده در اجرای طرح ترافیک تهران که همزمان با تغییر ساعات کاری کارکنان ادارات و سازمان های دولتی تهران و از ابتدای شهریورماه اعمال شد. ساعت اجرای طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا از ۸:۳۰ صبح آغاز شده و تا ساعت ۱۶ ادامه خواهد شد. البته خودروهایی که داخل این محدوده باشد، بعد از ساعت ۱۴:۳۰ امکان یکبار خروج از داخل محدوده را نیز پیدا کرده‌اند. همچنین ساکنین طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا هم می‌توانند پس از ساعت ۱۴:۳۰ به دو محدوده فوق یک ورود رایگان داشته باشند.

این تغییرات در ساعات اجرای طرح ترافیک در حالی اعمال شده که به نظر می‌رسد در نیمه دوم سال و حداقل در پاییز نیز همین رویه ادامه داشته باشد. در حالی که الگوی ترافیک در سال‌های اخیر حاکی از آن است که درنیمه دوم سال حجم ترافیک و ساعات پیک آن دچار تغییراتی می‌شود.

محمدحسین حمیدی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره ساعت اجرای طرح ترافیک در تهران که تحت تاثیر شیوع کرونا مورد تغییر قرار گرفته گفت: طرح ترافیک در کاهش آلودگی هوا و ارتقای انضباط ترافیکی موثر است و از نظر ما اگر تغییر در این طرح تاثیر منفی بر شیوع کرونا نداشته باشد، اصرار داریم که ساعات اجرای طرح ترافیک افزایش یافته و به همان چرخه قبلی برگردد./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار