ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

رئیس جمهور گفت: تامین هوای پاک نیازمند انداختن طرحی نو است. باید با تمام وجود خودمان و رسالت‌مان را در این جهت سوق دهیم که بدون اینکه فضا و محیط را آلوده کنیم در امنیت و آرامش و رفاه و راحتی زندگی کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 20
کد خبر: ۲۷۱۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان صبح امروز در مراسم رونمایی از نخستین بسته حمل و نقل عمومی برقی تهران که به همت شهرداری تهران در مجموعه برج میلاد تهران برگزار شد، با بیان اینکه انسان آنچه می‌بینید به دست می‌آورد، اظهار کرد: نگاه ما آینده ما را می‌سازد و این نفس ماست که باید تصفیه شود و درست ببیند. اگر چنین باشیم از تعالی و تکامل عقب نمی‌مانیم.

وی با بیان اینکه این هوایی که تنفس می‌کنیم، برازنده ما انسان‌ها نیست، ادامه داد: اقدامی که شهردار تهران و شورای شهر طراحی کردند، زحمت کشیده‌اند تا هوایی که در آن زندگی می‌کنیم آلوده نباشد. بدانیم یا ندانیم مثل یک ماهی هستیم که در آب آلوده زندگی می‌کنیم.

رئیس‌جمهور یادآور شد: تامین هوای پاک نیازمند انداختن طرحی نو است. این اقدامات انجام‌شده آغاز راهی است تا هوا را پاک کنیم. این یک اقدام آغازین است. باید با تمام وجود خودمان و رسالت‌مان را در این جهت سوق دهیم که بدون اینکه فضا و محیط را آلوده کنیم در امنیت و آرامش و رفاه و راحتی زندگی کنیم.

پزشکیان تاکید کرد: این نگاه حتی نوع تحصیل و تکنیک و آموزش ما را هم تغییر می‌دهد. باید به دنبال تکنیک پاک و تمیز و برتر باشیم. باید روند و نگاه ما به شکلی جهت داده شود که برتر بودن و اول بودن را در خودمان، اطراف خودمان، جامعه‌مان، محله‌مان و شهرمان و صنعت و دانشگاه ایجاد کنیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: برای رسیدن به چنین جایگاهی نیازمند تصفیه نفس هستیم. باید جور دیگری نگاه کرد، زحمت کشید و تلاش کرد و باید به سمت قله‌ای دیگر حرکت کرد.

وی با تقدیر از شهردار تهران و شورای شهر برای اقدام انجام‌شده در حمل‌ونقل برقی تهران، گفت: با تمام وجود از تیمی که در این زمینه کار می‌کنند پشتیبانی می‌کنیم و این موضوع را نه فقط در تهران بلکه در تمام کشورمان دنبال می‌کنیم که طرحی در اندازیم تا کل سیستم در زمینه حمل‌ونقل عمومی تغییر یابد. این اقدام را بخش خصوصی می‌تواند انجام دهد و ما فقط باید بستر را برای آنان باز کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به سخنانی از نهج‌البلاغه، یادآور شد: من اگر دولت، اداره، بیمارستان و نظامی باشم چنانچه تولیدکننده، صادرکننده و صنعتگری نباشد، پولم کجاست که بنشینم و مدیریت کنم؟ به برکت آنان است که کار می‌کنم، پس باید کاری کنم که آنان راحت تولید و تجارت کنند تا در جامعه اشتغال باشد و فقر و بیچارگی نباشد.

پزشکیان تاکید کرد: این امر به برکت تولیدکننده، تاجر و صنعتگر است و این نگاه می‌تواند ما را نجات دهد. این بخش رونق پیدا کند، حکومت قوام پیدا می‌کند، اینان اگر باشد بقیه هم می‌توانند بمانند، جز این فایده‌ای ندارد.

وی تصریح کرد: ما بسته به نگاهی که داریم می‌توانیم به دست آوریم و نگاه‌مان را باید به بی‌نهایت وصل کنیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر