توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان
روحانی در گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر:

کشورهای اسلامی، مانع کشتار فلسطینی‌ها شوند

رئیس جمهور، روابط ایران و قطر را برادرانه، رو به توسعه و به نفع دو ملت و ملت‌های منطقه دانست و گفت: کشورهای اسلامی با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، مانع کشتار فلسطینی‌های بیگناه شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۴۲۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، حجت الاسلام حسن روحانی عصر دوشنبه در تماس تلفنی شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر با وی، با تاکید بر علاقه مندی تهران برای گسترش مناسبات با همه کشورهای منطقه از جمله قطر، اظهار داشت: در مسیر تقویت همکاری‌های مشترک دو کشور در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی هیچ مانعی نیست.

روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران برای انجام هر اقدامی که جهت آرامش منطقه مورد نیاز باشد، آماده کمک و همکاری است، ابراز امیدواری کرد که مشکلات منطقه از طریق گفت‌وگو حل و فصل شود.

رئیس جمهور همچنین در این تماس تلفنی باتبریک متقابل فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به امیر، دولت و ملت قطر، اظهار داشت: ما در روزهای سخت، عملاً ثابت کردیم که در کنار برادران قطری خود خواهیم ماند و آماده ایم همکاری‌های خود را با کشور دوست و برادر ادامه دهیم.

روحانی با تاکید بر اینکه ما خواستار حاکمیت فضای میانه روی و عقلانیت در روابط بین المللی هستیم، گفت: تحولات جاری منطقه با سیاستهای غیرقانونی دولت آمریکا پیچیده شده و احتمال تأثیرات سو آن برای کشورهای منطقه وجود دارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه هدف نهایی آمریکا از ایجاد محدودیت برای صادرات نفت ایران، ایجاد بی ثباتی در منطقه است، ابراز امیدواری کرد که در سایه همکاری‌های سیاسی دوستان در منطقه، شاهد تداوم ثبات و امنیت در منطقه حساس خلیج فارس باشیم.

روحانی همچنین وضعیت غزه و حملات رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم غزه در ماه مبارک رمضان را بسیار نگران کننده خواند و گفت: کشورهای اسلامی ضروری است با اتحاد خود و اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، مانع کشتار فلسطینی‌های بیگناه شوند.

امیر قطر نیز در این تماس تلفنی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی توفیق برای رئیس جمهور، دولت و ملت ایران اظهار داشت: دولت و ملت قطر قدردان ایران و مواضع آن هستند و هیچگاه محبت‌های تهران را در دوران سخت خود فراموش نمی‌کنند.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی با تاکید بر اینکه دوحه برای توسعه همه روابط خود با تهران آمادگی دارد، اجرای توافقات میان دو کشور را ضروری خواند.

وی با اشاره تشدید و بالا گرفتن اختلافات در منطقه، گفت: ما بارها به آمریکایی‌ها و دوستان خود گفته ایم که این اختلافات باید از طریق گفت‌وگو حل و فصل شود و قطر با هر اقدامی که به ناامنی در منطقه دامن بزند، به شدت مخالف است.

امیر قطر درباره وضعیت غزه نیز گفت که کشورش از هیچ تلاشی برای بازگرداندن آرامش به غزه و محکوم کردن حرکت رژیم صهیونیستی دریغ نمی‌کند.

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار