۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

ستاره ملى پوش به پرسپولیس بر می‌گردد

ستاره ملی پوش گفت: مطمئن باشید جدایی من و پرسپولیس طولانی نخواهد بود و یک روز بر می‌گردم و باز هم پیراهن پرسپولیس را بر تن می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۲۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از بازیکنانی که در پایان لیگ بیستم قراردادش با پرسپولیس به پایان رسید محمدحسین کنعانی‌زادگان مدافع ملی پوش این تیم بود. محمدحسین از زمان حضور دوباره در پرسپولیس به مهره فیکس این تیم تبدیل شد و عملکرد بسیار خوبی از خودش به نمایش گذاشت.


کنعانی‌زادگان از جام ملت های آسیا در امارات تا به الان پای ثابت همه اردوهای تیم ملی بوده و در اکثر بازی‌ها در ترکیب ثابت قرار گرفته است. محمدحسین که در ابتدای لیگ نوزدهم دوباره به پرسپولیس برگشت، عملکرد فوق العاده‌ای از خودش نشان داد و حالا یکی از مهره‌های تاثیرگذار و ثابت تیم ملی در راه رفتن به جام جهانی محسوب می‌شود.


کنعانی‌زادگان بعد از اتمام لیگ بیستم طبق توافقی که از قبل با باشگاه الاهلی قطر انجام داده بود راهی این تیم شد و تا الان هم در همه دیدارهای این تیم به میدان رفته است. عملکرد مدافع ملی پوش کشورمان در تیم جدیدش هم به حدی خوب بود که خیلی زود بازوبند کاپیتانی را به او دادند.


کنعانی‌زادگان مثل سایر بازیکنان فعلی پرسپولیس، از این باشگاه طلب دارد و هنوز نتوانسته مطالبات خود را از پرسپولیس دریافت کند. در خبرها آمده بود کنعانی‌زادگان در تماس با صدری سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس خواهان دریافت طلب خود شده است. از همین رو با محمدحسین کنعانی‌زادگان که در قطر حضور دارد تماس گرفتیم. او در این خصوص به خبرورزشی گفت: این موضوع درست نیست چون من اصلا هیچ بحث مالی با پرسپولیس ندارم. چند سال از بهترین روزهای زندگی ام را در این تیم گذراندم و از ته دل می‌گویم هرچه دارم از پرسپولیس و هوادارانش است.


وی اضافه کرد: هر مسئله ای بین من و پرسپولیس وجود داشته باشد بین خودمان حلش می‌کنیم و اصلا نیازی نیست رسانه ای شود. پرسپولیس خانه من است و اعضای این تیم مثل خانواده من هستند. به نظرم هر اتفاقی بیفتد باید خودمان در خانواده حلش کنیم. بازهم می‌گویم هیچ بحث و اختلاف مالی بین من و پرسپولیس وجود ندارد.


کنعانی‌زادگان تاکید کرد: من عاشق این تیم و هوادارانش هستم و مطمئن باشید جدایی من و پرسپولیس طولانی نخواهد بود و یک روز بر می‌گردم و باز هم پیراهن پرسپولیس را بر تن می‌کنم.


کنعانی‌زادگان در خصوص اینکه شایعه شده او قصد شکایت از پرسپولیس را دارد گفت: این شایعات را کسانی درست می‌کنند که دشمن پرسپولیس هستند. آنها دوست ندارند این تیم آرامش داشته باشد. هدف این افراد تخریب من و برهم زدن تمرکز پرسپولیس در این مقطع حساس است. هواداران به این شایعات توجه نکنند چون من هیچوقت به خودم اجازه نمی‌دهم چنین کاری بکنم.


مدافع ملی پوش الاهلی در پایان در خصوص شرایط خودش در لیگ ستارگان قطر و تیم جدیدش گفت: خدا را شکر شرایطم خوب است و مشکل خاصی ندارم. در تیم جدیدم جا افتادم و سعی می‌کنم مهره مفیدی برای الاهلی باشم. امیدوارم بتوانم با الاهلی نتایج خوبی در لیگ قطر بگیریم و خودم هم عملکرد خوبی داشته باشم./خبرورزشی

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سیدضیاءالدین مدرسی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۳
0
0
ما که می دونیم چطوری پرسپولیسی شدی و فیکس ثابت پرسپولیس و تیم ملی شدی .بعد از بازیهای جام ملتها و باخت مقابل ژاپن به این ور
آخرین اخبار