عمران خان: آمریکا باید طالبان را به رسمیت بشناسد-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

عمران خان: آمریکا باید طالبان را به رسمیت بشناسد

نخست وزیر پاکستان گفت، دیر یا زود ایالات متحده باید دولت طالبان افغانستان را به رسمیت بشناسند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، عمران خان نخست وزیر پاکستان در گفتگویی با شبکه خبری تی. آر. تی ترکیه گفت، با توجه به جلسات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا مشخص شده است که آمریکایی‌ها بابت به دست گرفتن قدرت توسط طالبان در افغانستان شگفت زده شده‌اند.

وی همچنین گفت، آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند تا یک راه فرار پیدا کنند و یکی از آن‌ها پاکستان است. اگر آمریکا منابع مالی افغانستان را همچنان مسدود کند، دولت افغانستان فرو می‌پاشد و بزرگترین بازنده این مساله، مردم افغانستان هستند.

عمران خان ادامه داد، متوجه شده است که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به صورت "ناعادلانه" بابت خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان هدف انتقاد‌های قرار گرفته است و این پرسش را مطرح کرد که وقتی ارتش افغانستان متلاشی شده، چطور می‌شود اوضاع موجود در افغانستان را بر گردن دیگری انداخت.

نخست وزیر پاکستان همچنین افزود: طالبان در پی حملات پهپادی آمریکا و آسیب‌های ناشی از این حملات در یک برهه زمانی رشد زیادی داشت. مردم آمریکا ایده‌ای در این باره ندارند که چه اتفاقی در افغانستان می‌افتد. پیشتر یکی از مقام‌های ارتش پاکستان در سال ۲۰۱۰ به باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین آمریکا گفته بود که هیچ راه‌حل نظامی در افغانستان کارساز نیست.

وی همچنین ادعای آمریکا را درباره اینکه پاکستان، مسئول فروپاشی و سقوط افغانستان است، رد کرد و ادامه داد: چرا باید آمریکا، دولت اسلام آباد را مسئول چنین وضعیتی در افغانستان بداند. اگر به تحلیل اوضاع بپردازیم متوجه می‌شویم که مقصر، پاکستان نیست.

نخست وزیر پاکستان همچنین گفت، افغان‌ها همیشه در مقابل اشغالگری خارجی مقاومت کرده‌اند. حملات پهپادی و اشغالگری‌های خارجی باعث ایجاد انزجار علیه آمریکایی‌ها شده و طالبان به یک جنبش مردمی در مناطق روستایی بدل شد.

وی این مساله را نیز رد کرده که دولت اسلام‌آباد تلاش کرده تا در امور داخلی افغانستان به واسطه تشویق برای ایجاد یک دولت جامع در این کشور مداخله کند.

عمران خان ضمن صحبت درباره اوضاع حقوق بشری در افغانستان نیز گفت: آن‌هایی که درباره نقض حقوق بشر توسط طالبان در افغانستان صحبت می‌کنند، باید به اقدامات استبدادی دولت هند در کشمیر اشغال شده نیز بپردازند. در غیر اینصورت اعتبار حرف‌های خود را از دست می‌دهند.

نخست وزیر پاکستان درباره افزایش تورم و انتقاد‌های مخالفان از دولتش نیز گفت، کرونا باعث شده تا تمامی منابع در جهان از جمله پاکستان دچار اختلال شود، اما این مساله موقتی است و زمانی که منابع لازم مجدد تامین شود، وضعیت سامان می‌گیرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار