سناتورهای آمریکایی و تلاش برای تحریم طالبان-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

سناتورهای آمریکایی و تلاش برای تحریم طالبان

گفته می‌شود که گروهی از نمایندگان جمهوریخواه آمریکا با ارائه لایحه‌ای خواستار تحریم طالبان و کشورهای پشتیبانی کننده از دولت موقت طالبان شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «جیم رایش» نماینده سنای آمریکا خبر داد که 22 نماینده جمهوریخواه، لایحه‌ای را برای تحریم طالبان و کشورهایی حامی آنها به مجلس ارائه کردند.

سناتورهای آمریکایی در این لایحه از پاکستان نیز نام برده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، این لایحه بر روی مسائل مرتبط با تصمیم دولت به واسطه خروج شتاب زده نیروهای آمریکایی از خاک افغانستان و پیامدهای آن است اما بخش زیادی از آن نیز به اقدامات تنبیهی و اعمال تحریم ها علیه طالبان اختصاص داده شده است.

در گزارش های منتشر شده درباره این لایحه آمده است هدف اصلی این لایحه تمرکز بر خروج شهروندان آمریکایی از افغانستان و صدور روادیدهای مهاجرتی ویژه به افغان ها است.

در بخشی دیگر از این لایحه آمده است مکانیسم های نظارتی درباره امور مهاجرتی در این لایحه برای پناهجویان نیز اعمال می شود و برنامه های راهبردی لازم برای اقدامات ضد تروریستی انجام خواهد شد. این لایجه همچنین بر تحریم طالبان درباره قاچاق مواد مخدر و مسائل حقوق بشری تاکید می کند.

وزیر حقوق بشر پاکستان در واکنش به این لایحه در توئیتی نوشت: حالا بار دیگر پاکستان پس از خروج آشفته نظامیان آمریکایی باید هزینه سنگینی برای متحد آمریکا بودن در "جنگ با ترور" بپردازد.

وی در ادامه افزود: «پس از 20 سال حضور قدرتمند نظامی و اقتصادی آمریکا و ناتو در افغانستان چیزی به جز آشفتگی و بی ثباتی به جا نمانده است و حالا پاکستان به خاطر این شکست ملامت می شود. این جنگ هرگز جنگِ ما نبوده است اما با 450 حمله پهپادی آمریکا تلفات 80 هزار نفری داشتیم. حالا لازم است آمریکا به سوالات دیگری از جمله اینکه 2 تریلیون دلار به کجا رفت و یا اینکه چرا ارتش افغانستان به سرعت سقوط کرد بدهد./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان طالبان
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار