عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

سخنان کرملین درباره احتمال دیدار پوتین و آیت الله رئیسی

سخنگوی کرملین تصریح کرد که احتمال دیدار رؤسای جمهور ایران و روسیه تا پایان سال جاری میلادی و آمادگی برای برگزاری چنین دیداری وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز (پنجشنبه) در کنفرانس خبری خود از احتمال دیدار «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و آیت‌الله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران تا پایان سال جاری میلادی خبر داد.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «تاس»، وی در پاسخ به سؤالی در خصوص احتمال دیدار رؤسای جمهور روسیه و جمهوری اسلامی ایران گفت: «احتمال دیدار (ولادیمیر) پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) و (آیت‌الله سیدابراهیم) رئیسی (رئیس‌جمهور ایران) تا پایان سال جاری منتفی نیست. آمادگی برای این دیدار وجود دارد و همه‌ چیز به مسئله همه‌گیری (کرونا) بستگی دارد».

 

اواخر شهریور ماه، پسکوف از تعویق دیدار پوتین و رئیسی به واسطه قرنطینه شدن رئیس‌جمهور روسیه به دلیل مشکوک بودن به کرونا خبر داد.

 

پیش از آن، «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه گفته بود که احتمالاً رئیسی و پوتین در حاشیه نشست سازمان همکاری شانگهای دیدار می‌کنند.

 

رئیس‌جمهور روسیه اواخر شهریور ماه طی یک تماس تلفنی به آیت‌الله رئیسی بر تداوم همکاری ایران و روسیه در زمینه مقابله با کرونا و همچنین تولید مشترک واکسن اسپوتنیک خبر داده بود.

 

ئیس جمهوری اسلامی ایران نیز در این تماس تلفنی به ولادیمیر پوتین گفت: توسعه و تعمیق همکاری‌های دو کشور را در همه ابعاد دنبال می‌کنیم.

 

آیت‌الله رئیسی همچنین با تاکید بر ضرورت تداوم همکاری‌های دو کشور در زمینه مقابله با کرونا از جمله در زمینه تولید واکسن مشترک، اظهار داشت: این همکاری‌ها باید تا ریشه‌کن شدن کامل این بیماری همه‌گیر با قوت ادامه یابد./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده