پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد
مذاکره با چینی‌ها برای ساخت انبوه مسکن در ایران؛

پرداخت وام قانون جهش تولید مسکن به متقاضیان + جزئیات و مبلغ وام و اقساط

پرداخت وام قانون جهش تولید مسکن به متقاضیان + جزئیات و مبلغ وام و اقساط عضو کمیسیون عمران مجلس از پرداخت وام ۲۰۰ تا ۴۵۰ میلیون تومانی در قانون جهش تولید خبر داد و گفت: این وام برای تهران ۴۵۰ میلیون تومان با سود ۱۲ درصدی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 11
کد خبر: ۱۰۵۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛، اقبال شاکری در نشست خبری کنفرانس بین‌المللی مدلسازی اطلاعات ساخت (BIM) با یادآوری این‌که مطابق قانون بانک‌ها موظف هستند برای ساخت و ساز مسکن (قانون جهش تولید مسکن) سالانه 20 درصد تسهیلات پرداخت کنند، اظهار کرد: برای امسال (1400) این رقم 360 هزار میلیارد تومان است که برای سال‌های بعد با توجه به تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی مبلغ تسهیلات نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

 

وی با تاکید بر این‌که بانک مکلف به پرداخت تسهیلات هستند و در صورت عدم همراهی مطابق قانون با آنها برخورد خواهد شد، افزود: متاسفانه بانک‌ها سرکش هستند و به سادگی زیر بار انجام قوانین نمی‌روند. با توجه به همین مسئله به وزیر اقتصاد پیامک زدم که برای ساخت سالانه یک میلیون مسکن بانک‌ها را سرخط بیاورد.

 

وی با اعلام این‌که در قانون جهش تولید مسکن تسهیلات 200 تا 450 میلیون تومانی پرداخت خواهد شد در پاسخ به پرسش تسنیم درباره سود و دوره بازپرداخت این وام‌ها گفت: سود وام مذکور متغییر و از 5 تا 12 درصد است. به عبارت دیگر بسته به منطقه‌ای که وام پرداخت می‌شود سود آن نیز متفاوت است و در تهران وام 450 میلیون تومانی با سود 12 درصدی پرداخت خواهد شد.

 

وی با بیان این‌که دوره بازپرداخت این تسهیلات 20 ساله است،‌ادامه داد: واحدهای قانون جهش تولید طی دو سال ساخته می شوند و پس از تحویل به متقاضیان واجد شرایط بازپرداخت تسهیلات طی 18 سال آغاز خواهد شد.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به این‌که وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده ثبت‌نام قانون جهش تولید هفته آینده آغاز می‌شود در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر این‌که چه تضمینی وجود دارد سازندگان در بازه زمانی 2 ساله واحدها را تکمیل کنند و اتفاقات مسکن مهر (طولانی شدن روند ساخت) تکرار نمی‌شود،‌اضافه کرد: به نکته بسیار مهمی اشاره کردید،‌ وزارت راه و شهرسازی باید برای انی موضوع برنامه‌ریزی کند و در قراردادهای ساخت مسکن تمام مولفه‌ها از جمله ریسک افزایش قیمت و ... در نظر گرفته شود.

 

شاکری بیان کرد: در قانون جهش تولید مسکن قرار است بنیاد مسکن،‌ستاد اجرایی،‌ بنیاد مستضعفان و... ساخت و ساز را انجام دهند که در صورت تاخیر در ساخت واحد استفاده از ابزارهایی مانند دستور جلب سخت تر می‌شود.

 

وی همچنین از مذاکره با چینی‌ها برای ورود به ساخت مسکن در قالب قانون جهش تولید خبر داد و گفت: وزارت راه و شهرسازی با 4 تا 5 سازنده بززگ کار را شروع می‌کند و این سازندگان نیز از انبوه‌سازان و شرکت‌های کوچک‌تر برای ساخت واحدها استفاده خواهند کرد.

 

وی با اشاره به برنامه خوب وزارت راه برای ساخت واحدها گفت: بر اساس اعلام وزارت راه در سال اول ساخت 2 میلیون مسکن و در سال دوم نیز ساخت 2 میلیون دیگر آغاز می‌شود. به این ترتیب در 4 سال دولت سیزدهم 4 میلیون مسکن ساخته می‌شود که می‌تواند تاثیر مناسبی در بازار مسکن داشته باشد.

 

وی توضیح داد: پیش بینی می کنیم قیمت‌ها مانند قبل رشد نداشته باشد و در حد متعادلی افزایش قیمت مسکن داشته باشیم. ضمن این‌که با ابزارهای دیگر از جمله مالیات بر عایدی سرمایه می‌توانیم بازار مسکن را بیش از پیش کنترل کنیم.

 

به گزارش تسنیم، مجتبی عزیزی مدیر کنفرانس BIM نیز با بیان این‌که در زمان حاضر حدود 30 شرکت خدمات مربوط به BIM را ارائه می‌کنند، اظهار کرد: فناوری مذکور هزینه ساخت و ساز‌ها را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به اهمیت این فناوری، وزارت راه و شهرسازی و مناطق آزاد BIM را گسترش داده‌اند و امروز بدنه جامعه مشاوران و پیمانکاران با مزیت‌های این فناوری اشنا شده‌اند.

 

وی با تاکید بر این‌که کشور نیازمند ساخت و ساز هوشمند برای کاهش هزینه‌هاست، افزود: شهرداری تهران به استفاده از BIM ورود پیدا کرده؛ اقدامی که فرآیندهای ساخت و ساز را کاهش می‌دهد. به عنوان مثال صدور برخی مجوزها تا چند ماه زمان می‌برد اما با استفاده از مدلسازی اطلاعات ساخت یا همان BIM این زمان به 2 دقیقه کاهش خواهد یافت.

 

وی از برگزاری چهارمین کنفرانس مدلسازی اطلاعات ساخت طی روزهای 27 تا 29 مهرماه امسال به صورت مجازی خبر داد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار