عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

دیوار ندبه، قبله هیأت بحرینی برای ادای نماز شد+ ویدئو

دیوار ندبه، قبله هیأت بحرینی برای ادای نماز شد+ ویدئو ویدئویی پخش شده که نشان می‌دهد هیأت بحرینی که به فلسطین اشغالی سفر کرده، در کنار صهیونیست‌ها رو به دیوار ندبه در حالی ادای نماز است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 11
کد خبر: ۱۰۵۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری فلسطینی «شهاب» ویدئویی از سفر جدید یک هیأت بحرینی به فلسطین اشغالی منتشر کرد.

در این فیلم نشان داده می‎شود که اعضای هیأت بحرینی در کنار صهیونیست‌ها رو به دیوار ندبه در حال ادای نماز هستند.





دیوار نُدبه مقدس‌ترین مکان مذهبی یهودیان است که بخشی از دیوار غربی مسجدالاقصی است. به باور یهودیان دیوار ندبه از آخرین باقی‌مانده‌های معبود موسوم به «هیکل سلیمان» است. مسلمانان آن را دیوار بُراق می‌خوانند و معتقدند پیامبر اسلام مرکب خود را در شب معراج به آن بست. در نماز سه گانه (روزانه) یهودیان جهان، مختصات این مکان به عنوان قبله استفاده می‌شود.

بحرین و رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور) با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا به طور رسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط امضا کردند.

اعلام عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و رژیم آل خلیفه یک ماه بعد از اعلام توافق میان رژیم صهیونیستی و امارات اتفاق افتاد.

بحرین اواخر ماه مارس «خالد یوسف الجلاهمه» را به عنوان سفیر خود در تل‌آویو تعیین کرد. پس از سفیران مصر، اردن و امارات، الجلاهمه چهارمین سفیر کشور‌های عربی در تل‌آویو است.

سال گذشته، اولین سفر رسمی هیأت بحرینی به فلسطین اشغالی انجام شد. این هیأت با مقامات صهیونیست دیدار و سه یادداشت تفاهم همکاری امضا کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار