پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

اعدام ۱۳ مصری متهم به همکاری با اخوان‌المسلمین

دادگاه تجدیدنظر مصر روز سه‌شنبه حکم اعدام ۱۳ نفر از متهمان به «همکاری با گروه اخوان‌الملسلمین و تلاش برای انجام عملیات تروریستی» را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 07
کد خبر: ۱۰۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ، دادگاه تجدیدنظر مصر روز سه‌شنبه حکمی را که دادگاه جنایی این کشور در سال ۲۰۱۷ در خصوص اعدام ۱۳ نفر صادر کرده بود، تائید کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری مصری الیوم، دادگاه مزبور حکم ۱۳ نفر از متهمان به «همکاری با گروه اخوان‌المسلمین و انجام عملیات تروریستی» را تائید کرد.

منابع قضایی مصر می‌گویند، دادگاه تجدید نظر همچنین حکم حبس ابد ۱۷ متهم، حبس ۱۵ ساله علیه دومتهم و پنج ساله حبس برای هفت متهم دیگر صادر کرد.

 

دستگاه قضایی مصر تاکید کرد که «۴۶ عملیات تروریستی علیه تاسیسات دولتی و مراکز پلیس صورت گرفت که در پی آن ده‌ها نفر از نیروهای امنیتی کشته و زخمی شدند».

 

از زمان برکناری محمد مرسی اولین رئیس جمهور منتخب مصر از طریق کودتای نظامی به رهبری ژنرال عبدالفتاح السیسی در ژوئیه 2013، اعتراضات و ناآرامی‌ها در این کشور آغاز شده است.

 

تاکنون هزاران نفر از مخالفین کودتا که اغلب عضو جماعت اخوان المسلمین هستند، بازداشت و صدها تن از آنها در پرونده های مختلف به اعدام یا حبس محکوم شده‌اند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار