دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
ایندیپندت فاش کرد؛

جزئیات جدیدی از مرگ «مُرسی»

یک رسانه انگلیسی جزئیات جدیدی از مرگ «محمد مُرسی» را فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 19
کد خبر: ۱۴۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ، روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» امروز چهارشنبه به نقل از عبدالله الحداد که پدر و برادرش همراه با محمد مرسی نخستین رئیس جمهوری منتخب مصر در دادگاه محاکمه می‌شدند، اعلام کرد: پلیس مصر محمد مرسی را در حالی که بیش از ۲۰ دقیقه در جلسه دادگاه روی زمین افتاده و هوشیاری خود را از دست داده بود، به حال خود رها کرد.

 

وی با استناد بر اظهارات شاهدان عینی، نیروهای امنیتی را در مرگ مرسی مقصر عنوان کرد و گفت: هیچ‌یک از نگهبانان و نیروهای امنیتی بابت اتفاقی که برای مرسی رخ داد، ناراحت نشده و هیچ گونه تمایلی برای کمک به او نشان ندادند. برخی از آنها که پزشک بودند درخواست کمک‌های اولیه کردند؛ اما مرسی همچنان روی زمین رها شده بود و در نهایت نگهبانان زندان او را از جلسه دادگاه بیرون بردند.

 

الحداد گفت که با وجود بیانیه دادستانی مصر در مورد انتقال بلافاصله مرسی به بیمارستان که سپس مرگ او به دلیل ایست قلبی اعلام شد، آمبولانس پس از نیم ساعت به دادگاه رسیده است.

 

به گزارش ایندیپندنت، الحداد رها شدن مرسی بر روی زمین به حال خود را اقدام عمدی دانست و اضافه کرد: نگهبانان زندان در نخستین اقدام پس از فریادهای دوستان مرسی، خانواده او را از سالن دادگاه خارج کردند.

 

ایندیپندنت به نقل از االحداد نوشت که یک شخص دیگر که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود نیز اظهارات الحداد را تایید کرده است.

 

وی در این باره اعلام کرد: پس از گذشت ۲۰ دقیقه از به زمین افتادن مرسی علیرغم فریاد دوستانش و کوبیدن دست‌هایشان به قفس شیشه‌ای که وی قرار داشت، نیروهای امنیتی نسبت به اوضاع بی اعتنا بودند.

 

گفتنی است محمد مرسی، نخستین رئیس جمهور مصر که در انتخابات به پیروزی رسیده بود، روز دوشنبه گذشته در جلسه دادگاه درگذشت.

سازمان ملل خواستار انجام تحقیقات جامع، بی‌طرفانه و شفاف درباره حادثه درگذشت محمد مرسی در اسرع وقت توسط یک سازمان مستقل شد.

 

مرسی در نخستین انتخابات دموکراتیک تاریخ مصر در ۱۷ ژوئن ۲۰۱۲ رئیس جمهور این کشور انتخاب شد اما در ۳ ژوئیه ۲۰۱۳ ژنرال عبدالفتاح السیسی علیه او کودتا کرد.

محمد مرسی از زمان کودتا تاکنون در زندان به سر می‌برد.

وی نخستین رئیس‌جمهور مصر پس از انقلاب ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ و پنجمین رئیس‌جمهور تاریخ این کشور بود.

ارسال نظر
آخرین اخبار