نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد بن‌سلمان در گفت‌و‌گو با پزشکیان: عربستان هرگونه تهدید علیه ایران را قابل‌پذیرش نمی‌داند

وزیر خارجه اسرائیل در راه واشنگتن برای رایزنی درباره ایران

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز راهی واشنگتن می‌شود تا با مقام‌های ارشد آمریکایی درباره اقدام علیه برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 11
کد خبر: ۱۰۵۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر  «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دوشنبه راهی واشنگتن خواهد شد تا در این کشور ضمن شرکت در جشن توافق آبراهام، با مقامات عالی رتبه آمریکایی دیدار داشته باشد.

این سفر سه روزه شامل نشست سه جانبه و کنفرانس خبری با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات به مناسبت اولین سالگرد توافق آبراهام در برقراری روابط میان رژیم صهیونیستی و امارات است. برگزاری شام مشترک نیز از جمله برنامه‌های این سفر خواهد بود.

به گزارش روزنامه جروزالم پست، انتظار می‌رود که لاپید در این سفر با «کاملا هریس» معاون رئیس جمهور و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی  آمریکا دیدار کند. وی همچنین دیدار جداگانه‌ای نیز با بلینکن خواهد داشت.

ایران، مهمترین موضوع مورد بحث لاپید با مقام‌های آمریکایی خواهد بود. وی به دنبال تشویق مقام‌های آمریکایی برای اقدام علیه برنامه هسته‌ای ایران است.

در حالی که دیدگاه آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره ارزش مذاکرات با ایران متفاوت است اما دولت بایدن مدعی است که خواستار بازگشت به توافق هسته‌ای 2015 با ایرن است اما لاپید معتقد است که آمریکا و اسرائیل در دیگر زمینه‌ها از جمله برنامه موشکی ایران، برنامه پهپادی این کشور و حضور در مرزهای شمالی رژیم صهیونیستی، اتفاق نظر دارد.

لاپید در این سفر با «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و تعدادی از نمایندگان دموکرات و جمهوری‌خواه نیز دیدار خواهد داشت.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تلاش دارد بر اهمیت حمایت هر دو حزب آمریکا از اسرائیل تاکید کرده و حمایت دولت آمریکا از احزاب چیگرای اسرائیل را نیز تقویت کند.

لاپید در واشنگتن با رئیس «شورای امور عمومی آمریکا و اسرائیل» (آیپک) و «نیکوس دندیاس» وزیر خارجه یونان دیدار می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار