زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

امیرعبداللهیان با رئیس جمهور سوریه دیدار کرد

وزیر امور خارجه ایران که در ادامه سفر‌های دیپلماتیک خود به دمشق رفته است با رئیس جمهور سوریه دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «حسین امیر عبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران با «بشار اسد»، رئیس جمهور سوریه در کاخ ریاست جمهوری دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان امروز شنبه در سفری یک روزه وارد سوریه شد و با همتای سوری خود فیصل مقداد دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه سوریه در بدو ورود همتای ایرانی خود به دمشق گفت: «ما قویاً همه اقدامات آمریکا برای بازی با پرونده هسته‌ای ایران و سایر پرونده‌ها در منطقه را محکوم می‌کنیم.»

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، فیصل مقداد با بیان اینکه این سفر خیلی مهم است و امیدوار است که تکرار شود، افزود: «ما از تلاش‌های مسئولان ایران در ارتباط با پرونده هسته‌ای حمایت می‌کنیم.»

وزیر امور خارجه ایران نیز در ابتدای این دیدار گفت: «روابط ما با سوریه راهبردی است و در راستای توسعه همکاری‌ها با این کشور در همه زمینه‌ها تلاش می‌کنیم. سوریه در مسیر پیشرفت و شکوفایی است و ما کنار این کشور خواهیم ایستاد کما اینکه در جنگ علیه تروریسم نیز ایستادیم.»

وزیر امور خارجه کشورمان امروز در رأس هیئتی بعد از سفر به لبنان، وارد دمشق، پایتخت سوریه شد و مورد استقبال همتای سوری خود قرار گرفت.

حسین امیرعبداللهیان بعد از سفر به مسکو راهی لبنان شد و با مقامات این کشور از جمله نخست وزیر و رئیس جمهور و وزیر خارجه و همچنین دبیرکل حزب‌الله لبنان دیدار و گفتگو کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر