ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واشنگتن: تعهد ما به امنیت اسرائیل، ناگسستنی است

واشنگتن: تعهد ما به امنیت اسرائیل، ناگسستنی است «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا بعد از دیدار با «یائیر لاپید» وزیر خارجه و نخست‌وزیر گردشی رژیم صهیونیستی، تعهد واشنگتن به این رژیم را «ناگسستنی» خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 13
کد خبر: ۱۰۵۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، نفر دوم دولت آمریکا با همتای خود در کابینه رژیم صهیونیستی در کاخ سفید دیدار و درباره روابط دو جانبه و دیگر موضوعات رایزنی کرد.

یائیر لاپید» وزیر خارجه و نخست‌وزیر گردشی رژیم صهیونیستی که برای دیدار با مقام‌های دولت آمریکا به واشنگتن رفته است، با کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کرد.

کامالا هریس که نفر دولت دولت جو بایدن است، بعد از این دیدار در صفحه توییتر خود درباره ملاقات با لاپید پیامی نوشت.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: «تعهد ما به اسرائیل و امنیتش، ناگسستنی است. روابط آمریکا و اسرائیل قوی‌تر از هر زمان دیگری است».

نفر دوم دولت بایدن با اشاره به دیدار با نفر دوم کابینه کنونی رژیم صهیونیستی افزود: «من با یائیر لاپید برای صحبت درباره طیف وسیعی از موضوعات شامل اهمیت پیشبرد صلح، امنیت و رفاه برای فلسطینیان و اسرائیلی‌ها دیدار کردم».

یائیر لاپید در پاسخ توییتری به این توییت معاون رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ داد.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در جواب نوشت: «کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده! از شما تشکر می‌کنم. روابط بین دو کشور ما، ناگسستنی است و ما برای تقویت و تعمیق بیشتر آن همکاری خواهیم کرد. من بی صبرانه منتظر دیدار بعدی‌مان هستم».

دیدار لاپید و هریس در شرایطی انجام شده که پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند، او به منظور رایزنی علیه ایران با مقام‌های واشنگتن دیدار می‌کند.

سفر نفر دوم کابینه رژیم اشغالگر قدس به واشنگتن در شرایطی انجام شده که روز سه شنبه (دیروز) نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران لفاظی کرد.

نخست‌وزیر تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا در سخنرانی روز گذشته خود از «قدرت‌های جهانی» خواست به دلیل نقض تعهدات هسته‌ای ایران، این کشور را به شورای امنیت سازمان ملل ببرند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار