دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

رابرت مالی: ایران تا زمان خروج آمریکا از برجام مفاد آن را رعایت کرد

نماینده آمریکا در امور ایران درباره وضعیت مذاکرات احیای برجام گفت: نباید به اینجا می‌رسیدیم. تمام مواردی که ایران اکنون ناقض آن است همان‌هایی هستند که تا زمان خروج آمریکا از توافق، آن‌ ها را رعایت می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 13
کد خبر: ۱۰۵۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر «رابرت مالی»، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران امروز سه‌شنبه یادآوری کرده که جمهوری اسلامی ایران تا زمانی که آمریکا از برجام خارج شد به مفاد این توافق پایبند بود.

او که در اندیشکده کارنگی صحبت می‌کرد درباره وضعیت مذاکرات احیای برجام گفت: «نباید به اینجا می‌رسیدیم.... تمام مواردی که ایران اکنون ناقض آن است همانهایی هستند که تا زمان خروج امریکا از توافق آنها را رعایت می‌کرد.»

وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «دولت بایدن، پیشنهاداتی را روی میز گذاشت که به معنای آن بود که اگر ایران وارد مذاکره می‌شد و به تفاهم دست پیدا می‌کردیم تمامی تحریم‌های ناسازگار با برجام برداشته می‌شدند و خیلی سریع این اتفاق می‌افتاد.»

رابرت مالی، در ادامه تأکید کرد: «این مهم‌ترین گامی بود که دولت بایدن می‌توانست بردارد.»

رابرت مالی همچنین تصریح کرد ارزیابی همه طرف‌های برجام در 6 دور اول مذاکرات وین این بوده که «ما به حصول تفاهم نزدیک شده بودیم.»

او گفت: «ایران اکنون در معرض انتخاب است: آیاآنها آماده‌اند به برجام برگردند یا اینکه مسیر متفاوتی انتخاب می‌کنند؟»

این مقام آمریکا تصریح کرد با گذشت هر روز این پیام برای آمریکا ارسال می‌شود که دولت جدید ایران خواستار بازگشت به توافق نیست.»

رابرت مالی همچنین گفت: «لازم است برای دنیایی آماده باشیم که ایران با محدویتی علیه برنامه هسته‌ایش مواجه نیست و لازم است گزینه‌هایی برای آن در نظر داشته باشیم. این کاری است که ما همزمان با امیدمان به بازگشت آنها به توافق انجام می‌دهیم.»

رابرت مالی در ادامه تصریح کرده اینکه در مذاکرات وین گفت‌وگوها با ایران به صورت غیرمستقیم انجام می‌شده «بسیار ناامیدکننده» بوده است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده