وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

توضیح سازمان غذا و دارو درباره قیمت گذاری واکسن برکت

توضیح سازمان غذا و دارو درباره قیمت گذاری واکسن برکت مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: تزریق انواع واکسن کرونا از جمله واکسن برکت به مردم، در تمام مراکز واکسیناسیون کشور رایگان است و مردم هیچ‌گونه هزینه‌ای بابت دریافت واکسن کرونا نباید پرداخت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 13
کد خبر: ۱۰۵۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر «سید حیدر محمدی» درباره قیمت‌گذاری واکسن برکت اظهار داشت: قیمت‌گذاری واکسن برکت بر اساس قیمت‌گذاری مرجع انجام شده است و قیمتی که الآن دارد، ۱۸۵ هزار تومان به ازای هر دوز در ویال‌های ۱۰ دوزی است البته واکسن به مردم کاملاً رایگان تزریق می‌شود. وزارت بهداشت واکسن برکت را با قیمت هر دوز ۱۸۵ هزار تومان خریداری و سپس به صورت رایگان توزیع و به مردم تزریق می‌کند.

وی افزود: این قیمت‌گذاری، متناسب با قیمت‌گذاری‌های جهانی است و قیمت‌گذاری بر اساس ارز نیمایی بوده است.

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه یکی از بخش‌های بزرگ هزینه‌های واکسن برکت، مربوط به تحقیق و توسعه آن بوده است خاطرنشان کرد: تحقیق و توسعه سریعاً حاصل نمی‌شود و حتی ممکن است تا ۵ سال طول بکشد؛ این قیمت به نحوی کمک می‌کند که هزینه‌ها در بلندمدت بازگردد و پروژه توجیه اقتصادی داشته باشد و از نظر رنج جهانی نیز، قیمت واکسن برکت بالاتر از واکسن‌های وارداتی نیست.

واکسن برای مردم رایگان است

به گفته وی تزریق انواع واکسن کرونا از جمله واکسن برکت به مردم، در تمام مراکز واکسیناسیون کشور رایگان است و مردم هیچ‌گونه هزینه‌ای بابت دریافت واکسن کرونا (چه واکسن‌های ایرانی و چه واکسن‌های وارداتی) نباید پرداخت کنند.

وعده‌های تولید برکت محقق نشد؟

این مقام سازمان غذا و دارو در پاسخ به سؤالی درباره میزان تولید واکسن برکت و وعده‌های مطرح شده نیز تصریح کرد: آنچه ما در سازمان غذا و دارو از نظر فنی تأیید کرده بودیم این بود که برکت ماهانه سه میلیون دوز واکسن تولید کند و قرار بود با اضافه شدن بیوراکتور‌های جدید، این رقم به ماهانه ۱۰ میلیون دوز برسد. برکت تاکنون حدود ۱۰ میلیون دوز واکسن تحویل داده است و ۶ میلیون دوز نیز در قرنطینه دارد. با راه‌اندازی بیوراکتور‌ها این میزان واکسن تولید خواهد شد و به سطح انتظار ما خواهد رسید./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار