دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

سردار فدوی:کشورهای همسایه یک خانواده هستند

سردار فدوی:کشورهای همسایه یک خانواده هستند جانشین فرمانده کل سپاه نسبت به خبرسازی برخی رسانه‌های غربی درباره رزمایش‌های اخیر در شمال غرب کشور واکنش نشان داد و گفت: همه کشورهای همسایه به مثابه افراد درون یک خانواده هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 15
کد خبر: ۱۰۵۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه امروز (پنجشنبه) در حاشیه مراسمی که به مناسبت چهلمین روز درگذشت سرلشکر سید حسن فیروزآبادی در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی سرلشکر فیروزآبادی، گفت: سرلشکر فیروزآبادی در طول مدت زمان بسیاری که به حکم رهبری عهده‌دار ریاست ستاد کل نیروهای مسلح بود، مدیریت خوبی داشت.

 

وی شجاعت را مهمترین ویژگی سرلشکر فیروزآبادی دانست و افزود: یکی از ویژگی‌های فیروزآبادی که باید از آن یاد شود و من شاهد آن بودم، شجاعت وی در جاهایی نظیر دفاع از اساس و مبنای انقلاب، ولایت و سپاه بود که افراد خیلی کم شجاعت به خرج می‌دهند؛ در ماجرایی که تعدادی از عزیزان خود سپاه هم حضور داشتند و شیطنتی راجع‌به سپاه در حال شکل گیری بود، فیروزآبادی شجاعتی از خود نشان داد که منحصر به فرد بود.

 

جانشین فرمانده کل سپاه اضافه کرد: چون در آنجا به عنوان رئیس ستاد کل و همچنین فردی انقلابی و فردی که برای سال‌های طولانی از نزدیکان رهبری بود، شجاعت سیدی خود را نشان داد و این بسیار ویژه بود، چراکه خیلی کم اتفاق می‌افتد که فردی چنین کاری را انجام دهد.

 

سردار فدوی با بیان اینکه همه آن ماجرا را نمی‌شود تشریح کرد، افزود: آنچه که باید از سرلشکر فیروزآبادی یاد شود، شجاعت او در بزنگاه‌ها برای اجرای تکالیف و وظایفی است که درباره اساس و مبناهای انقلاب اسلامی داشت.

 

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره تلقی برخی رسانه‌های غربی درباره رزمایش‌های اخیر نیروهای مسلح مبنی بر اینکه این رزمایش‌ها در واکنش به اقدامات اخیر کشور آذربایجان است، با تاکید بر شیطنت آمیز بودن این ادعاهای رسانه‌ای، تصریح کرد: همانطور که دریدن گوسفندان توسط گرگ جزو طبیعت و ذات این حیوان است و نمی‌توان از آن انتظار دیگری داشت، از خبیثان عالم که ضد انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی هستند نیز نباید انتظاری داشت. مهم این است که دوستان در داخل نباید در معرض شیطنت‌ها قرار بگیرند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه تصریح کرد: همه کشورهای همسایه و همه کشورهای مسلمان به مثابه افراد درون یک خانواده هستیم؛ در داخل خانواده بچه شیطان و بچه فریب خورده هم وجود دارد اما یک خانواده هستند و نقش برادر بزرگ و پدر خانواده مشخص است و احتمالاً بعضی اوقات توجهش به بچه شیطون خانواده بیشتر از بچه خوب خانواده است؛ ما باید اینگونه نگاه کنیم./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار