لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

آمادگی نیروی دریایی سپاه برای عملیات واکنش سریع

فرمانده کل سپاه گفت: یگان‌های رزمی شناوری، تکاوری و بسیج دریایی نیروی دریایی ما قادر هستند در مواجهه با هر تهدیدی با هر مقیاسی، در هر نقطه‌ای «واکنش سریع» نشان داده و قاطعانه به آن پاسخ دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 15
کد خبر: ۱۰۵۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در بازدید از یگان های نیروی دریایی سپاه مستقر در جزایر خلیج فارس و تنگه راهبردی هرمز، روند صعودی سطح آمادگی های دفاعی رزمی یگان ها را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: طی سال های اخیر بخصوص سه سال گذشته نیروی دریایی سپاه به واسطه همت بلند فرماندهان این نیرو و در قله آن فرمانده محترم نیروی دریایی سپاه، برادر عزیزم سردار تنگسیری و همرزمانشان، پیشرفت های قابل ملاحظه ای در تمام عرصه‌های قدرت در نیروی دریایی سپاه بویژه ساخت و تولید شناورهای پیشرفته، پهپادهای برد بلند و موشک‌های هدایت شونده دریاپایه در کلاس های مختلف، رقم زده‌اند.

 

وی افزود: نیروی دریایی سپاه با استفاده از سامانه‌های نوین جنگالی توانسته اشرافیت کاملی بر جغرافیای خلیج فارس و تنگه هرمز بدست آورد که این مهم امروز از افتخارات نیروی دریایی ما است.

 

فرمانده کل سپاه گفت: نیروی دریایی سپاه در آینده‌ای نزدیک به یک نیروی مسلم در تراز انقلاب اسلامی و قاطع برای دفاع از منافع حیاتی کشور عزیزمان در دریا خواهد رسید و قدرت تعقیب دشمن در اعماق طولانی‌تر را به رخ خواهد کشید.

 

سرلشکر سلامی اظهار داشت: دشمنان ما باید به این درک از واقعیت قدرت تهاجمی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران و سپاه برسند که در سیاست‌ها و راهبردهای دفاعی ما هیچگونه عملی، از هیچ دشمنی، در هیچ نقطه‌ای با هیچ مقیاسی نیست که قابل تحمل باشد و ما را وادار به واکنش‌های سرسختانه، قاطعانه و سریع نکند.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه قدرت دفاعی و تهاجمی ما برای واکنش‌های سخت به هر دشمنی کاملا آماده و سریع است، اظهار کرد: ما برای هر سناریویی آمادگی داریم و امروز بخشی از این آمادگی‌ها در کرانه های خلیج نیلگون همیشه فارس مشاهده می شود.



وی با اشاره به اینکه امروز نیروی دریایی سپاه، با توکل برخداوند متعال و مجاهدت فرمانده و رزمندگان دریا دل آن با استفاده از توان و ظرفیت بالای تفکر، خلاقیت و دانش افسران جوان و انقلابی اش برای طراحی، ساخت و تولید هر سازه و سامانه مورد نیاز راهبرد دفاعی کشورمان، تصریح کرد: همه سامانه‌های استفاده شده در نیروی دریایی سپاه اعم از موشکی، پدافندی، جنگالی، پهپادی، زیر سطحی کاملا بومی و تولید داخل است و یگان‌های رزمی شناوری، تکاوری و بسیج دریایی نیروی دریایی ما در سطح آمادگی‌های فوق العاده به سر می‌برند و قادر هستند در مواجهه با هر تهدیدی با هر مقیاسی، در هر نقطه‌ای «واکنش سریع» نشان داده و قاطعانه به آن پاسخ دهند./تسنیم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر