دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

فرمانده نیروی دریایی سپاه: شهر‌های موشکی و شناوری بخش کوچکی از توان ایران است

فرمانده نیروی دریایی سپاه: شهر‌های موشکی و شناوری بخش کوچکی از توان ایران است فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: سامانه‌هایی که امروز رونمایی شد، با کشنده‌های زمینی مسلح شدند که علاوه بر موشک‌های دریایی است و با تکنولوژی‌هایی که دانشمندان ایرانی به آن دست یافته‌اند نیاز به حضور در سواحل برای انجام عملیات ندارند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار علیرضا تنگسیری در این بازدید گفت: ما با دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی به سمت نیروی دریایی سیال در تراز انقلاب اسلامی حرکت کرده‌ایم. سامانه‌های ما در صد‌ها متر زیر زمین نگهداری می‌شوند و در زمان نیاز در زمان بسیار کوتاهی عملیاتی می‌شوند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: سامانه‌هایی که امروز با حضور فرمانده محترم کل سپاه بازدید شد، با کشنده‌های زمینی مسلح شدند که علاوه بر موشک‌های دریایی است و با تکنولوژی‌هایی که دانشمندان ایرانی به آن دست یافته‌اند نیاز به حضور در سواحل برای انجام عملیات ندارند.

دریادار تنگسیری خاطر نشان کرد: این سامانه‌ها و شهر‌های موشکی می‌توانند صد‌ها کیلومتر از عمق کشور مسلح، شلیک شوند و اهداف خود را در عمق دریا‌ها مورد اصابت قرار دهد.

وی با اشاره به قابلیت‌های ویژه این سامانه‌ها گفت: این سامانه‌ها ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارند که در لبه تکنولوژی موشک‌های کروز دریایی جهان قرار دارند. موشک‌هایی که حرکت آنها دیگر بصورت خطی نبوده و کاملا هدایت‌پذیر هستند و در شناسایی اهداف کاملا هوشمند عمل می‌کنند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه در ادامه گفت: دشمنان در توانمندی ما دچار اشتباه محاسبه نشوند و مردم عزیزمان ما هم بدانند فرزندان این ملت از هیچ تلاش و جانفشانی برای سرافرازی و سربلندی شان فروگذاری نمی‌کنند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار