اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

جزییات گفت‌و گوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان

جزییات گفت‌و گوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان امیرعبداللهیان در گفت و گو با وزیر خارجه عمان از تشدید خشونت ها در افغانستان ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 19
کد خبر: ۱۰۶۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر  حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه‌شنبه) با همتای عمانی خود تلفنی گفت‌وگو کرد.

در گفتگوی تلفنی امروز وزیر امور خارجه کشورمان با «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه سلطنت عمان، بر اهمیت جایگاه همسایگان در سیاست خارجی دولت سیزدهم، استمرار رایزنی با عمان در خصوص مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی و گسترش روابط فیمابین در بخش‌های مختلف سیاسی و اقتصادی تاکید کرد.

* آمادگی ایران برای عملیاتی کردن توافق‌های قبلی با عمان

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن اشاره به ضرورت افزایش همکاری در همه بخش‌ها اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آماده عملیاتی کردن توافق‌ها و پروژه‌ها و طرح‌های قبلی مورد توافق فیمابین است. 

در این گفت‌وگو طرفین با تأکید بر لزوم استمرار مشورت‌های فیمابین در زمینه‌های مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی، ابراز امیدواری کردند که در این دوره شاهد افزایش همکاری‌های دو کشور در بخش‌های مختلف باشند. 

امیرعبداللهیان در این گفت‌وگوی تلفنی از تشدید خشونت در افغانستان به ویژه نسبت به عملیات‌های تروریستی توسط نیروهای داعش به شدت ابراز نگرنی کرد.

* دعوت از امیرعبداللهیان برای سفر به مسقط

در این گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عمان دعوت از همتای ایرانی خود برای سفر به مسقط را دوباره اعلام کرد.

به گزارش فارس، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر نیز دیروز (دوشنبه) در گفت‌وگویی تلفنی ضمن رایزنی درباره مناسبات دوجانبه، در خصوص تحولات منطقه و تشریک مساعی در راستای صلح و ثبات در خلیج فارس به بحث و تبادل نظر پرداختند. رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دیروز همچنین با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و وزیر خارجه پاکستان درباره اوضاع افغانستان تلفنی گفت‌وگو کرد.

لازم به ذکر است چهارشنبه هفته آینده پنجم آبان ماه تهران میزبان وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان به اضافه روسیه در تهران درباره اوضاع افغانستان است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار