قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا
مدیر خلع سلاح انجمن کنترل سلاح آمریکا:

تهدید ایران به اقدامات آتی در خصوص برجام قابل توجه هستند

مدیر خلع سلاح انجمن کنترل سلاح آمریکا در واکشن به اقدام امروز ایران در خصوص برجام، عنوان داشت تهدیدهای ایران در خصوص پایان مهلت ۶۰ روزه قابل توجه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 08
کد خبر: ۱۰۶۱۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، «کلسی داونپورت» مدیر خلع سلاح انجمن کنترل سلاح آمریکا با انتشار چند پیام در توئیتر به اقدام ایران در کاهش سطح تعهدات خود در برجام واکنش نشان داد و نوشت: هرگونه نقض برجام مایه نگرانی است اما نقض این محدودیت‌ها چیزی فراتر از ریسک اشاعه (تکثیر سلاح‌های هسته‌ای) را دارد. در کوتاه مدت این گام‌ها بطور مشخص موجب افزایش توانایی ایران برای بازسازی برنامه هسته‌ای نظامی و کوتاه کردن زمان ساخت بمب نمی‌شود.

وی در ادامه این پیام نوشت: گام‌هایی که ایران تهدید کرده در صورت عمل نکردن ۵ کشور حاضر در برجام به تعهداتشان در خصوص بهره مند شدن ایران از منافع برجام بر می دارد، بسیار قابل توجه هستند. از سرگیری فعالیت در راکتور اراک بر اساس طراحی اولیه می‌تواند پلوتونیوم مورد نیاز برای ساخت تسلیحات هسته‌ای را تأمین کند. از سرگیری غنی سازی در سطح بالا نیز مدت زمان لازم برای ساخت بمب را کوتاه‌تر می‌کند.

داونپورت در ادامه می‌نویسد: تصمیم ایران برای نقض برجام برای فشار بر اروپا، روسیه و چین برای برداشتن گام‌های بیشتر برای دادن منافع برجام به ایران مشکل ساز است اما تعجب‌آور نیست. کمپین سیستماتیک دولت ترامپ برای محروم کردن ایران از هرگونه بهره‌ای از برجام تهران را وادار به اتخاذ این تصمیم کرده است.

وی در پایان می‌نویسد: امیدوارم که اتحادیه اروپا، روسیه و چین بتوانند با ایران همکاری کنند تا تهران را از دست زدن به اقداماتی که موجب بروز بحران هسته‌ای در منطقه می‌شود باز دارند.

مهر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار