وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

راهپیمایی حمایتی از بیانیه شورای عالی امنیت ملی

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای از مردم برای شرکت در راهپیمایی حمایتی از بیانیه شورای عالی امنیت ملی دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 08
کد خبر: ۱۰۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ،  شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به بدعهدی و غیر قابل اعتماد بودن سردمداران خون آشام آمریکا و هم پیمانانشان، از مردم انقلابی و همیشه در صحنه ایران اسلامی دعوت کرد تا پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه بیستم اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ همزمان در سراسر کشور با حضور در راهپیمایی حمایت خود را از بیانیه شورای عالی امنیت ملی اعلام نمایند.

 

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مذاکرات هسته‌ای با کشور‌های موسوم به ۱+۵ و توافق برجام اثبات کننده حسن نیت ایران اسلامی در عرصه بین‌المللی و بیانگر بی‌تعهدی، بدعهدی و غیر قابل اعتماد بودن سردمداران خون‌آشام آمریکا و هم‌پیمانان اروپایی شیطان بزرگ است، گذشت چندین سال از توافقنامه برنامه جامع مشترک و پایبندی دقیق ایران به تعهدات حداکثری با خروج رذیلانه آمریکای پلید از برجام و بدقولی وقیحانه کشور‌های اروپایی نه تنها هیچ مشکلی از مشکلات قبلی حل نشد، بلکه با اقدامات ضد بشری و به مصداق عینی جنایت ضد انسانی دشمن ضمن تشدید تحریم‌های ظالمانه در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و روانی آرایش جنگی شکل گرفته و آحاد ملت سلحشور و غیور ایران را هدف قرار داده است که به توفیق الهی ملت مقاوم علیرغم همه سختی‌ها و تنگنا‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه و ضعف مدیریت داخلی با حفظ وحدت و انسجام ملی و حضور پرشورتر از قبل در صحنه بر سختی‌ها فائق آمده و با شکست سنگین دیگری دشمن را به خاک مذلت خواهد نشاند؛ لذا در همین رابطه از مردم شریف، متدین و مقاوم ایران اسلامی برای شرکت در راهپیمایی سراسری نمایش پشتوانه مردمی تصمیم اخیر مسئولین نظام و بیانیه شورای عالی امنیت ملی که مقابله مثل حداقلی در برابر نقض عهد و بد قولی‌های طرفین مذاکره می‌باشد دعوت می‌نماید.

شایان ذکر است زمان این راهپیمایی جمــعه بیـســتم اردیــبهشــت مـاه ۱۳۹۸ پـس از اقـامــۀ نـماز عــبادی ـ ســیاســی جمـعـه در ســراســر کشـــور و در تـــهران از درب اصـلـی دانـشــگاه تـهـران به سـمت میــدان انــقـلاب خواهد بود.

ارسال نظر