جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

واکنش آیت‌الله جنتی به مذاکرات ایران و عربستان

واکنش آیت‌الله جنتی به مذاکرات ایران و عربستان دبیر شورای نگهبان گفت: مشکلات دنیای اسلام تحمیلی و خواست قدرت‌های ضد اسلام است و اگر دولت‌ها و کشورهای اسلامی این حقیقت را متوجه باشند به جای اینکه به فکر نقشه‌ها و طرح‌های شیطانی مستکبران باشند، حول محور واحد و اشتراکات، تأمین منافع امت اسلامی را دنبال می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 20
کد خبر: ۱۰۶۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در جلسه امروز چهارشنبه (۲۸ مهر ۱۴۰۰) این شورا با تبریک به مناسبت فرارسیدن میلاد حضرت رسول (ص)، امام صادق (ع) و هفته وحدت گفت: هرچه امروز مسلمانان دارند از زحمات و خدمات پیامبر رحمت است و ما باید قدردان ایشان باشیم و از خداوند میخواهیم که ما را با ایشان و آل طاهرینش محشور کند.

 

آیت الله جنتی در ادامه افزود: امام صادق (ع) نیز که در آستانه میلاد ایشان هستیم در عمر پر برکتشان با وجود همه محدودیت‌ها و مشکلات و کنترل‌های که نسبت به ایشان می‌شد، توانستند انبوهی از روایات در ابواب مختلف فقهی را بیان کنند و تا قیامت آثارشان محل برکت مسلمانان باشد.

 

وی افزود: روایات امام صادق(ع) در حوزه‎های مختلفی همچون توحید، نبوت، امامت و بسیاری از اصول و فروع دین است و کرسی درس ایشان موجب تربیت شاگردان و مجتهدان بسیاری در طول تاریخ شده که اگر نهضت علمی ایشان نبود شاید تا الان چیزی از اسلام باقی نمانده بود.

 

دبیر شورای نگهبان با تاکید بر اینکه "وحدت" میان مسلمین عبادت است و باید هرچه می‌توان آن را توسعه داد، به انتشار برخی اخبار درخصوص مذاکرات بین ایران و عربستان اشاره کرد و با استقبال از نزدیکی و مذاکره این دو کشور مسلمان منطقه تصریح کرد: اگر مشکلات بین این دو کشور مسلمان حل شود، اقدامی مهمی صورت گرفته است.

 

آیت‌الله جنتی در پایان افزود: مشکلات دنیای اسلام تحمیلی و خواست قدرت‌های ضد اسلام است و اگر دولت‌ها و کشورهای اسلامی این حقیقت را متوجه باشند به جای اینکه به فکر نقشه‌ها و طرح‌های شیطانی مستکبران باشند، حول محور واحد و اشتراکات، تأمین منافع امت اسلامی را دنبال می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار