اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

آیت‌الله جنتی: رسانه ملی روی موضوع ۱۳ آبان کار کنند

دبیر شورای نگهبان گفت: رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی باید روی موضوع ۱۳ آبان کار کنند و بزرگی و عظمت کاری که دانشجویان انجام دادند را برای مردم عزیزمان تبیین کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز چهارشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۰) طی سخنانی در جلسه شورای نگهبان با اشاره به سیزدهم آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، گفت: ۱۳ آبان که در آن دانشجویان لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند، حقیقتاً از ایام الله است چرا که در این روز، اقدامی رخ داد که هیمنه آمریکا شکست.

 

ایشان افزود: باید افتخار کنیم که خداوند متعال چنین قدرتی به نظام جمهوری اسلامی ایران داده که جوانان ما توانستند هیمنه و قدرت آمریکا را اینگونه شکسته و جاسوس‌خانه آمریکا را تسخیر کنند؛ خدا را بابت این قدرت و توانمندی شاکریم.

 

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی باید روی این مسئله کار کنند و بزرگی و عظمت کاری که دانشجویان انجام دادند را برای مردم عزیزمان تبیین کنند.

 

آیت الله جنتی در پایان گفت: اگرچه بسیاری از کشورها جرأت نمی‌کنند به منافع آمریکا نگاه چپ کنند اما دانشجویان ایرانی توانستند لانه جاسوسی رژیم آمریکا را تسخیر کنند و آنها هم هیچ غلطی نتوانستند بکنند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار